Forum Övervikt och följdsjukdomar


Vibratorträning

Undrar bara om någon provat en sån där vibrator platta eller vad de nu heter? :) Och om man verkligen går ner i vikt av de?

Nej jag har inte provat men jag har väldigt svårt att förstå själva fysiologiska processen som skulle leda till att man i så fall gick ner i vikt. Det kan iofs säkert kräva en viss fysisk aktivitet för att stå där och vibbrera men jag tror inte att det är det ultimata sättet. Stavgång tror jag däremot på!


Jag tror inte att du går ner i vikt av det. Prova bra kost och ordentliga promenader i stället, med eller utan stavar. Vad jag har fattat av de där vibrerande plattorna så ska man göra olika rörelser på dem när de vibrerar. Det går precis lika bra att göra olika rörelser som t.ex. knäböj och liknande på golvet. Din egen kropp räcker långt som vikter.... gratis är det också! )


En kompis körde med en sån å hon blev fastare i "hullet" och gick ner. Jag kände obehag av att stå på den, hela omgivningen skakade, det kändes mysko. En annan kompis hade yrsel i flera dagar efter. Inget att rekommendera för de som har lätt för att få sjösjuka....


Jag har tränat vibratorplatta i ett halvår ungefär. Har väl inte gått ner så mycke i vikt, men cm har försvunnit och jag har byggt muskler som sjutton. Jag håller med föregående talare, att det är lätt att bli sjösjuk om man inte vet riktigt hur man ska göra. Jag blev det också i början. Det handlar om att man ska veta vilka muskler man ska spänna osv osv. Men det är en riktigt bra träningsform! SJälv hatar jag att stå i fåniga gym och lyfta skrot, så vibroshape passade mig utmärkt. Där jobbar man bara med kroppen som vikt, inget annat. Jag rekommenderar att du iaf provar några gånger, man har stor chans till att gå ner i vikt. Men det har man ju med all träning. ^^


och det ska itne stå vibroshape, utan power plate XD blandade ihop lite olika saker tror jag :P

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons