Forum Övervikt och följdsjukdomar


Vart ska man börja?

lite peppning tack=) har försökt såååå många gånger nu,går bra ett tag, sen faller man platt. så förbannat less på att höra att man har stor rumpa eller höra att man e lite "kramig". har varit med i viktväktarna ett par ggr,men nu måste jah verkligen ta tag i det här,vill inte leva hela mitt liv missnöjd och känna att min vikt minskar mina möjligheter att känna mig lycklig och nöjd. Är det bara jag som känner så här?

Du är absolut inte ensam! De gånger jag lyckats (de är inte så hemskt många) är när jag varit mentalt förberedd och gjort upp en bra plan hur jag ska gå till väga! Planera in motion på ett lagom sätt men ända försöka få till en stund varje dag (vardagsmotion). När det gäller matbiten drar jag ner på det onyttiga och det vet vi ju alla (eller de flesta) vad det är! Läs gärna tipsen du får här på Netdoktor, finns en hel del att tänka på där! Sen går det av bara farten... :) (en sanning med modifikation). Men det mesta handlar om tänket! Att jag själv gått upp efter en fin viktminsking handlar om att jag inte klarar av att hålla min mentala form! Det slinker ner en chokladkaka och en bulle, lite för mkt sås och en extra portion då och då! Vanans makt är stor! Önskar dig lycka till och kämpar själv på med mina 20 extra kilon! :)


vad skönt att höra att man inte är ensam=) u har sååå rätt i det du säger,egentligen finns det väl inga undanflykter(fast att man har väldigt många) nu är det bara att sätta igång,ingen annan kan ju göra det åt en=) tack för den lilla klappen i rätt riktning=)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons