Forum Övervikt och följdsjukdomar


Uppmaning till 1: nov-08

Hej alla som vill gå ner i vikten, ska vi kämpa under okt. att gå ner några kilo jag själv vill gå ner -3 kg det är mitt mål hänger ni med???/Maire L

JAG ÄR MED, jag ska ner 3kg jag med! vad roligt


Hänger på, det är rimligt =0) //1931


Jag är med!


Jag hänger med. Det kanske kan bli 10 kilo till jul,he he.


jag hänger på jag med. nu jäklar ...! )


man går inte ner i vikt av motion. Du måste kombinera din rörlighet med en kostmodell som fungerar och det just för dig. De senaste rönen visar att modellen som fungerar bäst är raka motsatsen till vad exempelvis dietisten hos netdoktor tror på. Den som fungerar bäst och utan sug och småhunger kallas LCHF och du kan kolla den på www.kostdoktorn.se den bygger på få kolhydrater (de blir till socker i dig som hindrar viktnedgång) och istället FETT till proteinet. Vill man bli smal ska man äta fett alltså. Läs och kolla och fundera lycka till!!


Jag är också på! 3 kg borde man ju klara tycker jag!


Jag vill oxå vara med!


Jag är med... :)


manon jag kan inte se att någon skrivit ett enda ord om motion. De har inte heller skrivit något om vilken modell de använder...


Hejsan, jag hänger på.


Snälla lugna ner dig med snacket om LCHF. Man skulle kunna tro att du får provision för denna reklam. Det är klart vi ska tipsa varann om metoder, men just nu känns det mer som att du trycker ner detta i halsen på oss. Du har nog mer saker att berätta om, så försök att vara lite mer nyanserad. Jag hoppas att du inte blir stött av detta inlägg, det är inte min mening. Jag förstår att du är väldigt passionerad för denna metod eftersom den fungerat så bra för dig, men det betyder tyvärr inte att det är lösningen för alla här.


Jag är med! Jag är redo att göra allt jag kan för att gå ner vikt igen!! Minst -3 kg till 1 nov från min senaste vägning.


hej hej jag vill gå ner 3 kg

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons