Forum Övervikt & följdsjukdomar


Topinulin Aktiv - någon?

Har skickat efter Topinulin AKtiv för att testa det och undrar finns det någon annan som provat de kapslarna? Har 30 kg övervikt och ibs-mage så det verkar vara ett undermedel för mig. Har provat allt nytt i bantingsmedelväg snart och hur mycket pengar jag lagt ut vill jag inte tänka på. Nu nyfiken på detta nya naturmedel...

jag är medlem på familjeforum där säger dem att topinulin är jättebra naturmedel och att det är bra pga ibs, men jag har själv ibs,men har ej testat detta


Har nu använt topinulin i ca 1,5 veckor och vikten har jag inte kollat ännu men magen, wow magen är så bra som den inte varit på år o dag... inte en enda diarréattack ännu... Men man vågar väl inte roga hej ännu, men skönt just nu iallafall.


Används detta i bantningssyfte eller för IBS? Viktminskiningen kommer kanske som en bonus? UKS: Har du vägt dig ännu? Väldigt nyfiken på om det funkar.. Måste man ändra kosten, alltså äta efter någon särskild diet?


Har också läst på olika sidor om folk som använder Topinulin aktiv, det lägger bl.a. ett nytt skyddande slemskikt, över tarmväggarna och hjälper därför mot IBS besvär. Andra har blivit av med ballongmagar, och tappat vikt utan särskild ansträngning. Det blir näring åt de goda bakterierna som får en kraftig tillväxt har jag förstått.


Jag har testat Topulin aktiv och något hände ju för jag fick väldigt ont i tarmen den första tiden. Ingen mirakelkur och det är svårt att säga om sötsuget försvann pga pillren eller mitt okynnesrökande... Har dock funderat på att ta en ny kur. Ska ut och resa snart och har tagit två doser Dukoral. DET hade en mycket bra effekt på min ibs! Jag känner mig mycket bättre efter det faktiskt.


Tja vad vikten beträffar har jag inte gått ner mer än något kilo och det beror på att jag äter som förut och då kan nog inga piller i världen hjälpa... inte ens topinulin. Men mot ibs fungerar de helt otroligt! Inte en enda diarreattack på hela tiden så nu prenumererar jag på dem. Ska dock börja med reductil om ca en vecka då min läkare tyckte att jag skulle testa det. Blir mycket intressant o se den kombinationen. Rapport kommer! Men att slippa alla dessa diarreattacker är helt underbart!


Innan jag går och lägger mig... Det finns inget djur på hela jorden som behöver något liknande. Vet ni varför? Jo för dom äter sin arts naturliga föda. Vad äter vi? Varför är vi så in i helvete sjuka? Varför har vår sjukvårdsapparat växt 5 gånger sen 50-talet? Glad midsommar:-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons