Forum Övervikt och följdsjukdomar


svårt att gå ner i vikt..

Har nyligen fått diagnosen Hypothyreos.. har kännt mig trött o nere ganska länge, skönt att man fått veta orsaken till det hela.. Viktuppgången är mitt största problem:( Någon där ute i samma situation?

Jag, men har inte fått nån diagnos ställd, men ja känner mej som du, trött o nere, men har svårt att både gå upp lr ner i vikt..


Jag fick den diagnosen för flera år sedan och har ätit Levaxin sedan dess, tyvärr gick jag inte ner i vikt när jag började, är nu betydligt tyngre. Den gångna vintern har varit fruktansvärt mörk och kall, fortfarande långt in i april. Har gått upp 20 kilo sedan i vintras. Det är lätt att sitta för mycket still framför datorn när allt är mörkt och kallt. Finns det någon i Stockholm som skulle vilja träffas och gå, gå, gå - med stavar eller utan? Peppa och utmana varandra?


Motionera i Stockholm? Finns det någon som skulle ha nytta och glädje av en vikt-ner-kompis, kanske en liten grupp - promenera, prata vikt, stötta och utmana? Långpromenader i terräng så att konditionen ökar och vikten minskar. Jag kan dagtid om någon skulle vara intresserad, bor på Södermalm.


Hej på er! Ja, Levaxin fick jag för flera år sedan pga att jag knappt hade någon ämnesomsättning alls. Har alltid haft en vikt på c:a 60-62 kg men nu är jag uppe i 88, trist så trist. Jag har fått tandproblem inte pga sköldkörteln, håller på med implantat så tugga riktigt o nyttigt kan jag inte så mycket. Skulle oxå behöva en tränarkompis, dock ej gym, promenader bl.a. som gör att man kan pusha varandra.


Det finns mycket att läsa om Hypothyreos och övervikt. Börja med http://kolhydrater.ifokus.se Det är ett gratisforum som handlar om LCHF-kost. LCHF hjälper även för oss "sköldpaddor".

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons