Forum Övervikt och följdsjukdomar


stegräknare

Är det någon här som använder sig av stegräknare? Funkar det bra att använda? Nackdelar/fördelar? Hur många steg ska man försöka gå varje dag? osv. Jag funderar på om jag ska köpa en stegräknare, men är inte helt hundra på om det är något att ha. Kanske bara köper men aldrig använder.

Jag har en stegräknare, Omron Walking Style 2 heter den. kostar typ 400 men den fungerar som en dröm! Jag har haft en hel del billigt skit tidigare, men denna fungerar utmärkt. Du kan ha den i fickan, eller i västan eller i en rem runt halsen. Och den mäter verkligen jättebra! Rekommenderar den starkt. För mig är det bra motivation till när jag ska gå. Det står hur mång asteg man har gått, hur mycke kalorier man har förlorat, hur långt man har gått (antal km alltså) och lite till.


Ja den där runt halsen verkar toppen. Bara jag får råd så ska jag köpa en sån. Har flera av de "vanliga" heöt värdelösa när man har valkar som dallrar i linningen, iaf för mig! Ett steg kan bli 2-3 st istället.....


Jag har åxå en Omron Walkingstyle 2 å den har jag fast i behå bandet alltid å den är hur bäst som helst. Jag har haft en massa som man ska ha fast i byxlinningen men dom visar lite som dom vill beroende på vart den sitter å vilka byxor jag har på mig. Denna är värd varenda krona den kostat...


Jag har också en likadan omron - rekommenderas verkligen! Dessutom verkar den inspirerande för mig, det är kul att slå personliga rekord...:-)


Fick hem min stegräknare i fredags en Omron Walking style 2, har bara hunnit testa den en dag har haft andra stegräknare men tycker att dom är krångliga den här är lätt att använda och det bästa är att man kan ha den i väskan eller runt halsen. Ett tips jag köpte min på nätet och det blev faktiskt billigare titta in på www.stegraknare.se


Tack för era svar =) Ska ta och kolla upp den där som ni har, får spara ihop lite pengar och köpa en sån!


jag använder stegräknare dagligen och tycker att det fungerar hur bra som helst! Den ger mig motivation att gå lite till eller ta träningspasset som jag annars inte hade orkat. Så den är perfekt!


Stegräknare är jättebra att motivera mig att gå mer. Rekommenderas alltså varmt. Sådär en 10000-15000 steg per dag är det bra om man kommer upp i beroende på vad för mål man har. Det kan låta mycket, men för mig brukar en hel dags arbete (har ett rörligt sådant) och en kvällspromenad bli ungefär 10000 steg. Lycka till!


Tack för bra tips. Jag var inne på sidan och beställde en röd och fin direkt. Min gamla börjar bli sliten - en Silva från Apoteket och de n har varit jättebra men nu vill ja ha en ännu bättre.


Mittbästa tips är att skaffa en stegräknare med "lock" så att den inte nollställs hela tiden! :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons