Forum Övervikt & följdsjukdomar


snö här

det snöar idag igen. men det kommer inte hindra mig från att gå promenad med hundarna i eftermiddag. nu bädda sängen eller kanske inte riktigt än och byta lakan. sedan skall man äta frukost. det blir nog mackor idag som alltid. eller kanske gröt och titta i tidningen. allers och hemtrevligt. igår så gick det så bra att hålla sig från att köpa mera godis jag tänkte mer på det som ligger här i byrålådan och väntar och en låt från skärgårdsdoktorn. det var knepet för den gången får se vad som är knepet nästa gång. har ni några knep förutom lista att dela av med er till mig. mottages tacksamt. och en sak till jag lyckades igår och i fredags med mitt mål att bara äta lite godis och inte vräka i mig. känner mig så duktig.

ägget kan jag testa man kan koka några som man kan ha på mackan. men promenaden går jag inte på det funkar inte för mig i alla fall. jag har testa det och är lika sötsugen som innan jag gick ut.


Haft snö här både igår och idag. Men nu har vi fint väder i alla fall. Bir inte så långt ifrån dig så vi har väl haft samma väder du och jag idag. Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons