Forum Övervikt & följdsjukdomar


Forumtråd: Skakar På Huvudet.

Jag lovade mig dyrt och heligt att det inte skulle bli så mycket cola och vad händer sen? Sitter här och har nog druckit mer än jag tror. Alla pepsi är slut och det skulle ha räckt i flera veckor till. Nu kommer det varken bli hackat eller malet. Nu kommer det att få bli vatten resten av veckan tills det kommer nu eller ännu längre. Det är straffet av att man inte sparar. Ja det är den verkliga sanningen! Har visserligen en kvar en halv liter men den skall räcka i flera veckor. Hur logiskt låter det? Men jag tror att det är bättre att låta det vara så eftersom jag läste i boken och det är bättre att dricka vatten än läsk. Och inga kakor nötter på sin höjd någongång ibland. Jag har verkligen ändrat tankesätt mycket nu.

ett alternativ e ju å låta bli o köpa sånt om de e så det brukar bli. har själv lagt ned detdär me o köpa kakor o ha hemma eller annat som kan fresta. efter ett tag vänjer man sig och så låter man bli att köpa för man helt enkelt inte är sugen


Det bästa är att sluta tvärt. Det gjorde jag, hade huvudvärk i några dagar, men annars gick det bra. Brukade dricka 1,5 liter om dagen.


Nej det bästa är att inte handla hem "giftet". Har man inget så får man inget!:-)


Vet inte varför vi handlar hem eller jag ber om det. Räcker det inte med den 4 pack som pappa köper. Nej nu kommer det att bli vatten här och hundarna skäller som tokingar. Det är så jobbigt. Nackdelen med att ha djur. Att dom alltid skall skälla för allting.


Vi har en redan men använder den inte så ofta. Idag skall vi ha gott. Vi skall ha bulgur Sallad med Kyckling.


Tips som hjälpte mig med mina hundar. Kartlägg exakt vad hundarna skäller på och lokalisera vem av dem som är ledarhund. Koppla ledarhunden och ta undan den andra om du är ensam. Utsätt den sen för just sådant den vill skälla på. Om och om igen. Tillrättavisa hunden i samma sekund som du märker att hunden ska till att börja skälla... alltså den ska inte hinna med mer än max ett skall. Tillrättavisa inte med hög röst utan tvärtom. Lätt knyck kanske och en knuff så att hunden kommer av sig. Om du gör så om & om igen med ledarhunden slutar den skälla ganska snabbt och ta då med den andra hunden i övningarna. Men se till att träna dem gällande allt de brukar skälla på. Jag använder teckenspråk nu med min hund och det räcker. Men hon var ett litet skällmonster när vi fick henne. En sak till hjälper: Ha hunden nära dig med handen på t.ex dess svansrot eller någon annanstans på kroppen bakom själva huvudet. I samma sekund du känner att den spänner sig (gör sig redo att skälla) så kniper du snabbt till och hyssjar. Inte så att du gör den illa utan bara som en nafsning... alltså mer överraskande obehag. Det är ungefär så som en ledarhund hade sagt till på skarpen. Hyssjandet kommer hunden sen att koppla ihop med tillrättavisning och då lär det räcka bara med det. Hunden lär väldigt väldigt snabbt om vi ledare gör rätt och exakt likadant varje gång. Lycka till... hoppas att det går lika bra för dig som det gjorde för mig. =))


Jag blev skrämd när jag läste ditt inlägg! Om du vill gå ned i vikt varför i hela friden köper du över huvud taget läsk?????? Sverige har världens renaste kranvatten! För mig är det inte enbart ett negativt hälso inslag utan även en kraftig politisk manifestation. Coca Cola industrin som bl.a står för en hel del av regnskogs skövlingen i Latin Amerika (Amazonas) och lurar konsumenten genom den rika sockerhalten, som är till för att skapa ett beroende!!!!!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons