Forum Övervikt och följdsjukdomar


Reductil eller liknande

Jag undrar om någon här blir / har blivit behandlade med reductil eller andra receptbelagda mediciner mot övervikt? Jag är en tjej på 19 år som är 160 lång och väger 90 kg... bmi på 35. Hatar mitt utseende och min hälsa, vilken hjälp går att få?

Jag provade tidigare acomplia ( som numera blivit indraget från apoteken pga depressionrisken) men det fungerade ej. Gick ner ngt kg men gick upp då jag slutade. Sen provade jag south beach metoden och gick ner ca 2-3kg men lyckades ej hålla kvar vikten. Men det finns hjälp at få, gå till läkaren och be att få prova ngt bantningsmedel. Läste ngnstans att xenical dock under annat namn samt svagare dos event ska bli receptfritt men det tar väl tid innan det sker. Det finns numera två st bantningsmedel: reductil och xenical på marknaden.


Jag har provat Reductil förra vintern med mycket goda resultat. MEN man ska se det som ett hjälpmedel till en stor livsstilsförändring. Man ska inte tro att man kan leva som vanligt, äta Reductil och tro att man går ner i vikt. En annan diagnos som sänkte orken rejält, gjorde att jag hade svårt att orka leva och arbeta, om jag dessutom skulle kämpa med hunger och trötthet av kaloriminskningen som behövs - ma måste ju äta mindre än vad man gör av ed, för att gå ner i vikt. Med Reductil kände jag mig inte lika svag När jag väl kommit in i rutinerna och den största puckeln har jag tagit itu med andra delar - t.ex. motion med större intensitet än promenader... kraft att stå emot alla onödiga extra kalorier, som alla drycker utom vatten och kaffe... kaffebröd, godis, vin, öl... ja precis allt som man inte behöver för att kunna överleva, krasst uttryckt. Kan man göra den livsstilsförändringen, går man ner i vikt med eller utan Reductil. Men medicinen i sig, gör det inte åt oss.


Hej! Vet inte om du har testat GI? För mig personligen är det den enda metoden som hjälper för att kicka igång mig, därefter handlar det "bara" om att lära sig att undvika kolhydraterna,, det innebär en ganska svår tid i början men jag tycker absolut det är värt det! Mvh Svea


Hej, Skrev just i bloggen igår att jag hittat ett naturpreparat som blockerar och förbränner kolhydrater på ett naturligt sätt så att man går ner i vikt även om man inte bantar eller går på någon diet. Känner flera som provat och är nöjda. Har själv precis börjat och har gått ner i vikt. Man tar en eller några tabletter 10 minuter innan man ska äta. I genomsnitt går man ner ca 1 kg i veckan. Det här passar mig bra just nu eftersom det inte är motionskrävande och jag har svårt att hinna med och träna . Självklart kan man få ännu bättre resultat om man hoppar över allt onyttigt och motionerar samtidigt. Framförallt ska man väl hitta en vettig livsstil att fortsätta på när man hittat sin idealvikt. Men det här är ju en jättebra hjälp att starta med. De jag känner har heller inte gått upp i vikt igen efter en kur utan stannat där. Dessutom ska de hör örterna ha en föryngrande effekt , släta ut rynkor med mera. Det kan man ju också hoppas på:) Koriander


Koriander - varför köpa preparat för dyra pengar för att bränna kolhydrater när det är helt gratis att låta bli att äta kolhydrater och ersätta det med fett (feta ostar, smör, hemlagad majonnäs, ägg skaldjur fet fisk och fett kött) till proteinerna. Du går ner i vikt och behöver inte ens träna för att uppnå effekt. KOlhydrater blir socker i kroppen och det är sockret som ska undvikas så att kroppen förbränner sitt eget fett.


Hej!Jag är superkänslig för mediciner och jag tålde INTE Reductil!


isbaell jag blev behandlad med reductil men tyvärr fick jag blodtrycksfall av det så jag ha slutat med dem. Sen accomplia har jag testat med ,det funkerade inte heller. Xenical är ganska bra


Hej! Jag har behandlats tidigare med Xenical bland annat. Dock klarade inte min mage det utan jag gick över till att lägga om min livvstil helt istället men i små steg. Dock måste jag starkt opponera mig till alla former av dieter som propagerar uteslutande av kolhydrater. Visst du blir smal men du blir också mega-korkad. Förklaringen till detta är att det enda bränsle som hjärnan kan tillgodogöra sig är just kolhydrater. Bättre istället är att ha en balanserad kost och en för dig lämplig motionsform.


Jag har tagit Reductil Meridia 15mg för drygt en månad från www.meridiareductil.com och jag har hittills förlorat 6kg! Jag betalade med mitt Visa-kort och jag fick min beställning inom 5-6 dagar, skeppades från Europa.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons