Forum Övervikt och följdsjukdomar


Reductil?

Jag vet att reductil ej säljs längre men undrar om ngn som ätit detta el äter detta, kan höra av sig till mig? Har lite frågor. Tack.

Livslång normalvikt och hälsa kommer man då inte få med en kort reductilkur. Testa med mat som fanns för 20 000 år sen. Det funkade då och funkar idag:)


Jag har tagit Reductil i 4 veckor nu och förlorat 1 sten och känner mig mycket mer självsäker och glad på mig själv …… men ……. jag gick för att köpa igen tabletterna från där jag köpte dem innan eftersom jag har sprang ut bara för att få veta att de inte längre finns i EU. Jag är mycket missnöjd med detta och har försökt massor av amerikanska webbplatser för att försöka köpa dem men har ingen lycka. Bara en brittisk hemsida fick mig att lita på dem och har köpt generiska Reductil piller 15 mg, (eftersom Reductil inte är tillgängligt) inga klagomål, det verkligen fungerar, trevlig kundservice och snabb leverans bara en vecka. Om du är intresserad titta på http://meds-phatmacy.net. Det är ett onlineapotek bygger mer på impotens Vården, men de har också olika andra piller för några problem.


Reductil var det enda som funkade på mig. Jag köpte den från http://meridiareductil.com utan recept för några månader sedan, och det hjälpte mig att förlora 18 kg. Detta företag är den enda källan jag kan lita på. De sänder från Europa och order anländer inom 5-6 dagar.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons