Forum Övervikt och följdsjukdomar


Orbitrek Elite

Är det någon förresten som testat Orbitrek Elite? Är väldigt nyfiken på köpa en sån då min motioncykel inte ger mig några synliga resultat.

Ingen aning..... Men jag har beställt en sån till min man och jag själv ska lägga beslag på den oxå, kommer att få den om 7-10dagar, sen ska här köras på.... Den ser ju bra ut på reklamen -)


Jo det gör den ju. Men kan du inte skriva om hur den är sen när du tränat på den i typ en månad? :) Jag är väldigt nyfiken men vågar inte slänga ut så mkt pengar för något som sedan visar sig vara meningslöst.


Har testkört Orbitrek Elite... och den KÄNNS..... Riktigt bra genomkörare helst för ben och rumpa.... Ger inte den resultat så blir jag förvånad......


Självklart... ska rapportera hur det går :-) Ska träna lite varje dag så får vi se vad resultatet blir....


Jag har en mer stabil variant av den. Helt underbar, grymt jobbig i början, men man vänjer sig och man märker snabbt resultat. Tycker den är toppen då man tränar armar, ben, rumpa, rygg.. nästan allt. Den är min ängel! Tyvärr måste jag sälja den då jag ska flytta till liten studentlägenhet snart :(


Halloj. Om du inte redan har köpt en orbitrek elite, så finns det en billigare variant på JULA, (Orbitrac) som säkert funkar minst lika bra. Den kostar "bara" runt tusenlappen där. Det är ju mycket pengar det med, men betydligt billigare än på twins. Har själv en sådan som jag använder flitigt. Man får en otroligt snygg midja av den =o), MEN du får även större benmuskler, så vill du ha snygga slanka ben är den ej att rekomendera. Lycka till!!!


Jag har en orbitrec och den är kanonbra. Har inte kunnat använda den så mycket senaste halvåret pga lunginflamation. Man får sig en riktig genomkörare i hela kroppen. Ibörjan orkade jag bara köra i 5 min men efter en vecka kunde jag köra i 15 min. Efter 2 veckor körde jag 3 pass i veckan a´30 min. Viktnedgången verkar att gå långsamt men det är för att man bygger upp mer muskler särskilt benen.


Var lite försiktiga om ni har problemknän bara, för min sjukgymnast avrådde mig från att använda den just av den anledningen. Problemknän+övervikt+orbitrek=ingen vidare bra kombination tydligen. (Fast han tyckte att jag gott kunde fortsätta trampa efter viktnedgång, iom att knäna skulle bli bättre då automatiskt. Typ.)


Hej Jag har haft Orbitrek i 5 år. Suverän att använda vid dåligt väder eller när det är för mörkt för att vara ute. Rekommenderas varmt!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons