Forum Övervikt & följdsjukdomar


något hellre i glaset än vatten mjölk och pepsi

är det någon som har bra råd på vad man kan stoppa i glaset förutom vatten och mjölk. det är dom två sakerna jag har druckit mest. inte heller sötdricka pepsi och funlight. tips.

Har du testat gurkvatten? Ungefär som citronvatten fast med gurka istället - supergott! Ta ca en decimeter gurka, skala den och skiva i tjocka skivor. Släng ner dem i en kanna vatten och ställ i kylen nån timme sedan är det bara att dricka. Man kan fylla på mer vatten i kannan allteftersom så har man gurkvatten för hela dagen!


Jag dricker också mjölk o vatten och det är nog svårt att ersätta. Prova kallt, varmt och rumsvarmt vatten. Isbitar. Citron är bra. Sen är två liter om dagen kanske överdrivet. Tar det emot så kanske du försöker dricka mera än vad du behöver. Låt färgen (om du är frisk) färgen på urinen avgöra. Är den mörk så behöver du dricka mera. Behovet ändras med svettning och omgivande temp och hur torr luften är. Kanske har du torr luft och behöver fukta den?


oftast så brukar jag märka själv när jag dricker för lite men det stämmer inte alltid. vissa dagar kan det vara pest och pina. jag dricker alldeles för lite vatten dricker gärna en liter varje dag men mer kan jag inte få i mig på en dag. det hjälper inte hur mycket jag än vill. bäst går det på jobbet då kan man gå av sig allt. men värre är det hemma. och så äter jag mycket ost så min mage skriker inte efter mjölk. ett tag körde jag med blåbärssoppa men la ner det efter att fick ont i magen lite. pepsi skall man utesluta och sötade drycker. och vatten är bäst. juice kan jag inte heller dricka. minervatten går åt som berg med smak i på jobbet. och nu vet jag inte mer.


Jag är också en som dricker förlite och tillika är jag diabetiker men konstigt nog aldrig varit törstig. Det enda jag konsumerar i dryckesväg är grönt the av alla de slag samt kaffe . Bäda med mjölk i. Nåja ,lvin med lite vatten är inte så dumt heller.åtminstone på helgen.Ch.


Te tycker jag är gott att dricka. Värmer lite.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons