Forum Övervikt och följdsjukdomar


Motivation tack!

Jag försöker bli en regelbunden joggare, men jag har problem med att hitta någon riktig motivation. Det är helt okej när jag väl är ute och springer men innan dess sätter hjärnan liksom stopp. Har någon några tips för hur man ska kunna få lite motivation till att ge sig ut och inte komma på en massa dumma bortförklaringar?

Att aldrig ens fundera på om man vill springa eller inte. Du ska se det som din plikt, något som du bara ska göra. När man väl börjar fundera så hittar man alltid ursäkter för att hoppa över


Jag håller med poseidon. Motivation är lite av ett modeord, det gäller att bestämma sig. Ska du jogga, gör det då, varesig du vill eller inte. Bestäm dig och gör, det är det som krävs. Lycka till


Jag är inte ute och går för att jag vill det utan för att jag måste det. Det finns inga ursäkter längre att man skall få slippa. Meningen är att det skall bli en vana som man inte kan leva utan.


jeps tänk inte om du vill...det blir dåliga väder regnar men då tänk att du blir ju ändå så svettig när du joggar så ingen skilnad om regnet väter dig... kämpa på ... skaffa hund då måste du ut vill du eller inte =)..


Skaffa en träningskompis. Det har fungerat för mig. Svårt att säga nej när den andra ringer och frågar om man ska träna och trevligt att ha någon och prata med när man tränar.


Gör det till ett måste - som man ska göra, fast man inte känner för det. Du kan oxå anmäla dig till ett lagom långt lop - så har du ett mål med att gå ut att springa. Iforms hemsida har mycket bra program, om man vill börja springa eller utöka den sträckan man orkar springa idag. Heja heja.


För mig fungerar det att ställa en klocka, att nu ska jag ut. Precis som man måste iväg till jobbet på morgonen.


Anmäl dig till ett lopp, gärna ett som är såpass långt att du inte klara sträckan utan att ha tränat.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons