Forum Övervikt & följdsjukdomar


Forumtråd: Motion o viktminskning

Det kanske inte är rätt forum, men det är väl inte någon sorts kamp mellan två viljor? Verkar som om det blivit mera kuddkrig än peppning. Var och en blir salig på sin tro, men att öka förbränningen samtidigt som man mainskar intaget, är ett abolut sätt att minska i vikt. Efter ett tag kan viktminskningen avta, men ändå minskar midjemåttet muskeluppbyggnad.

Håller med om vad du skriver på alla sätt = sunt förnuft och mer peppning tack!


Kuddkrig och kuddkrig - om man skriver något i ett forum får man räkna med att folk reagerar. Speciellt om det går emot allt vad alla säger om viktminskning. Påstår man att man inte går ned i vikt av motion så får man väl förstå att folk kommer svara på det? Är personligen inte ute efter något kuddkrig, men jag tänker inte vara tyst när någon skriver så konstiga saker. :)


Nog är det en kamp och ett kuddkrig alltid. Det är ett gäng som inte äter som rekommenderas här och de propagerar för sin sak på alla siter du kan komma på. Därför var jag tvungen att sluta med min jag hade, det slutade att jag blev hotad! Men än är vi många som äter som vi lär här OCH motionerar för att få viktminskning och en sund och stark kropp! ) Kör hårt och lycka till.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons