Forum Övervikt & följdsjukdomar


Mattips

Hej! Såg en sida som har 4veckors matsedel med lågt gi(sidan länkar till olika tasteline recept). http://www.kosttips.se/recept.html

Hej Ronja, Dom här recepten tror jag är mycket bättre än dom andra Viktväktarrecepten i det andra inlägget. Här finns det bättre fetter, bra proteiner och som sagt lägre blodsockerhöjande kolhydrater. Ingen borde äta margariner förrän det är bevisat att det är nyttigt med den kemiska smörjan. Till sist, för de som testat GI-recept och tyckt att deras magar inte fungerar som dom ska samt att viktnedgången inte blivit det dom önskat, då finns dessa fina receptsiter med LCHF-kost. http://www.lchfmat.com/ http://www.lchfrecept.com/ (som inte funkade nyss??)


Jag känner mer för Att så här kan jag leva för resten av mitt liv, Och då handlar det inte om konstiga dieter mm. Jag har gått med på www.viktcentralen.se där man har ett normalt tänk och inte något jagande av kalorier med tabeller. Här får du ett normalt stöd med enormt mycket tips och råd. Urbra sida!


jag åt efter gi i 2 veckor o tränade 3ggr i veckan. jag gick upp 1,5 kg! jag hade då tidigare gått ner några kilon enbart med sunt förnuft. jag komer aldrig mer att prova några särskilda dieter.ar väl provat alla som finns tror jag,utan hållbart resultat.


Tack för det tipset, ska titta in där! / ha de bra!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons