Forum Övervikt och följdsjukdomar


Living food

Jag har varit på hälsohem i Värmland. Det var fantastiskt. Vi fick bara living food och mådde bättre och bättre. Jag gick ner 3,4 kg på 1 dagar. Man blir inte hungrig heller. Inte det minsta sugen på något onyttigt. Vi fortsätter med det. Min man var jättedålig när vi for, feber och 84 i SR och nu är han slank och pigg, som en unghingst fast han är 72.

Jag förstår inte hur man får i sig en del för kroppen viktiga näringsämnen samt långkedjad omega-3? Men det funkar ju om man tar tillskott.


Grattïs,Gullfia! Så bra gjort. :=) kan vara bra att komma ifrån hemmet nån gång och få en rivstart på ett hälsohem. All lycka i framtiden. kram


Det var inte meningen att vara kritisk, men det är speciellt D-vitamin som jag saknar i kosten. Utan D-vitamin (och fett för upptaget) kan risken för många åkommor öka. Annars så är ju solen vår bästa D-vitaminkälla men det gäller när den står högst samt att man inte tvättar bort det nybildade D-vitaminet i huden med tvål (eller smörjer in sig) inom 48 timmar efter solningen. Lite mer om detta: http://www.expressen.se/1.478189 Och speciellt denna: http://johannaskost.blogspot.com/2009/04/d-vitamin-skydd-mot-insulinresistens.html Ha det bra:-)


Inte vet jag hur det funkar, men det funkar hur bra som helst utan tillskott. Det finns ju inte så mycket forskning på Living food, men jag har sett hur alla omvandlats från sjuk till frisk på kort tid. Och det har även hänt mig själv.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons