Forum Övervikt och följdsjukdomar


Kronisk benhinneinflammation

Jag har kronisk benhinneinflammation och vet ej hur jag ska göra då det gäller motion. Jag går ibland promenader men redan efter 2min i rask takt får jag ont i benen. Måste ofta ta smärtstillande på kvällen pga smärtan. Jag vägrar visa mig i baddräkt så simning är uteslutet. Det jag undrar är om ngn har samma problem dvs kronisk benhinneinflammation även kallat kompartmentsyndrom? Vad gör ni för att det ska bli bättre? Har provat receptfria medel typ salvor.

Tråkigt att du vägrar visa dig i baddräkt. Tänk på att du inte syns i vattnet, och man kan ju ha handduk om sig innan man glider ned i bassängen. *tipsar*


Det låter ju besvärligt. Synd att du inte vågar bada, vattengympa och simning är ju idealiskt. På gymmet där jag tränar kör många som är överviktiga på Spinning, det kan ju vara ett tips om du kan cykla. Det är skitjobbigt första gångerna så man måste ge det 5-6 gånger innan man ger upp. Testa ett pass som är 30-45 minuter. Fråga din läkare eller sjukgymnast hur du ska göra. Pepp-kram till dig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons