Forum Övervikt och följdsjukdomar


Jag går inte ner i vikt hjälp!

Hej vid 2 tillfällen igår så testade jag två sorters dieter. Den senaste va pulver dieten i 3 månader. Jag gick inte ner nånting. Nu ska jag till läkaren imon och hoppas verkligen att han hjälper mig. Vi ska tester för att se om jag har fel på ämnesomsättningen. Men om det visar sig att det inte är så eller något annat fel. Vad kan de va då?  Vad kan man få för hjälp förutom operation? Tacksam för svar

Förra året ska det stå


Återkom med resultat först.
Men om detta inte beror på din fysiska hälsa ska du prova med dietist och bra therupeut.
Utgår ifrån att du har bra fysisk träning...
Ta små steg framåt.
Med Aändrade livstil. Unvik operation och konstiga dieter! Unna dig äta normal kost 4-6mindre måltider/dag utan att förbjuda något. Skär ner godis och liknande. Ät regelbunden.
Lycka till


Prova Paleo-kost! http://www.undervarttak.se/starta-med-paleo/


jag väger ganska mycket, men jag har gått ned i vikt. ungefär 10 kg på 2-3 månader. Inte jättemycket. Men jag är stolt över det. Jag styrketränar som uppvärmning, sen cyklar 1.6 till 3 mill var tredje dag. 
 
Jag äter 1200 - 2000 kcal om dagen. det handlar om vad du äter och hur mycket du förbränner.  Du kan äta ritkigt bra på 1200 kcal. och få allt du behöver, visserligen måste du väga mat, räkna kalorier. Jagä ter dock mat som får mig sjukt mätt, som bönor i olika utföranden t.ex. För mig så har den dieten fått min kropp och hjärna att bli jättepigga. Jag har mer ork och styrketräningen har gett mig en starka pose och lite muskler. Man mår bättre än någonsin.
Att börja skära i kroppen kommer inte hjälpa dig att gå ned i vikt, för övervikten sitter i "hjärnan". Du måste börja där först. Se svts dokumentär serie "hemligheten om dieter". Den är otroligt bra. Är du överviktig, och har svårt att gå ned, ta reda på vilken typ av ätare du är först, anpassa dieten till det. Absolut viktigast är nyttiga måltider med lågt fett och socker intag. JU mer aktiv du är, desto bättre är det för din viktnedgång.
Men du kommer inte rasa i vikt, kvinnor har det kämpigare med den biten tyvärr :( Men om du minimerar fett i din mat så kommer det till slut gå bra. Jag droppade 7 kg på första månaden av bara att äta 1200 kcal,  sen stod det still i ja 2 månader ungefär, under den tiden tränade jag som aldrig förr. Dvs jag tränade. sen gick jag ned 1 kg, jag går ned 1 kg i månaden stabilt.
Gå raskt i 40 min, just nu på illvet.se kan du för en hundring få ett  ektivitetsband som reggar din puls antal förbrända kalorier ect, Investera i din hälsa. Skaffa bra gedigna joggingskor (runt tusingen) så du inte får ont i fossingar och ben.  
Du kommer inte att bli besviken. 
Lycka till.


Det finns flera orsaker till att man är överviktig där ingenting hjälper. Att vara född av föräldrar med övervikt, där du själv föddes överviktig. Då ligger övervikten i generna och är näst intill omöjlig att få bort.
 
Det är annars ganska enkla och sunt förnuftmässiga regler som gäller, med signaler som kroppen själv har utrustats med. Är man då rimligt diciplinerad så följer man signalerna.
Kroppen måste svälta innan den får ny mat, så när hungerkänslorna sätter in, ignorerar man dom i flera timmar. Det är då man går ner i vikt.
Så i stället för att stirra sig blind på rätt mängd mat, vänta in hungerkänslorna och gå hungrig. Kroppen vill inte vara hungrig så den börjar äta av överflödet som gör att du går ner i vikt.
Testa.
 


Hej! Personligen rekommenderar jag att utesluta så mycket mejeriprodukter och kött produkter du kan och helst ersätta med annat gott som baljväxter, grönsaker, färsk frukt helst ekologiskt alltihop om det är möjligt. Drick mycket vatten, ingefära e väldigt bra samt citron att pressa i en kanna vatten och dricka. Antingen på tom mage på morgonen för att sätta igång ämnesomsättning och kunna förbränna maximalt med kalorier under dagen. Nu vet jag inte hur dina vanor ser ut men vill du verkligen gå ner undvik dåligt socker i alla former en gång för alla. Detta och lite annat är det som har hjälpt mig samt de människor jag känner.

"Caspern" jag menar inget illa mot dig personligen och det stämmer säkert det du skriver men tyvärr är det inget hälsosamt sätt att gå ner, kroppen behöver energi, bränsle i den bästa formen som finns. Vill man leva ett långt och hälsosamt liv med energi bör man hålla sig till ett sundare alternativ.


Bantningspiller - http://nplink.net/8cmv19f2
Jag förlorade 13 kg i mindre än 2 månader och övervikten kom aldrig tiIIbaka.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons