Forum Övervikt och följdsjukdomar


Insperation & motivation!

I morse var jag inne på Anna Skippers hemsida, gick in på program/arkiv-Bildarkiv kollade på viktnedgång-lyckade exempel Veronica. Blev mycket imponerad,motiverad,inspererad.

Jag gillas hennes program. Hon tar upp ett av sveriges (och västvärldens) största utmaningar, nämligen att få folk att hålla en bra vikt. Många av dem har fått imponerande resultat och bra start inför ett nytt hälsosamt liv. Jag blir också inspirerad av hennes program. Tycker man får lite nya idéer med kosten. Ibland behöver man få lite nya perspektiv!


Jag blir oxå motiverad och inspirerad av programmen. Synd dock att spirulina (alg), vetegräs och sånt är dyrt.


Huvaligen,, Anna Skipper,,,,borde tas upp som ett varnande exempel på kommersialismens förmåga att dompera människan hjärna! Bröllopsform däremot, sunt och ett livslångt lärande, inte bara en kur för stunden ( dessutom är ju han såå läcker att titta på *L*) Mvh Svea


Håller med Leasvea att Skipper är en verklig läskighet. Hon kan ingenting om kroppens förmåga att förbränna sitt eget fett genom att man helt enkelt tar bort sockret ur kosten och socker finns i kolhydraterna. Färsk frukt är exempelvis socker och vatten så bort med det. Avocado däremot är hälsan själv med rätta sortens fett precis som fett i kosten (grädde feta ostar smör feta fiskar fett i köttet) liksom ägg och skaldjur till proteinerna får till stånd den hormonprocess i kroppen som gör att kroppen förbränner sitt eget fett utan att man själv är hungrig. Vissa grönsaker ska man också undvika just för sockret i dom (rotfrukter) däremot är gröna blad alltifrån spenat och sallad till blomkål och broccoli exempel på jättebra grönsaker. Oliv och rapsolja liksom ister är jättebra fetter vid sidan av det i sig med europeiskt mått utomordentligt trista svenska smöret. Kroppen behöver fett och förbränner eget fett när sockret inte hindrar processerna. Man kan leva superbra och gå ner i vikt utan hunger. Dessutom är det inte dyrt. Rekommenderar att pröva detta.


men snälla MANON, jag förstår mig inte på folk som tror blint på atkinsdieten och annat tjafs om kolhydrater som om de vore något gift. man behöver protein, fett OCH KOLHYDRATER. det är det vita sockret som du har i skafferiet i form av strösocker och det som finns i godis man ska undvika. fruktsocker är inget farligt och SPECIELLT INTE färsk frukt! dessutom förstod jag inte om du menade att smör och grädde var det nyttiga fettet men det är det ju inte.. man ska undvika animaliska fetter! kul att du i alla fall hade rätt i att avokado är nyttigt. applåd för det.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons