Forum Övervikt och följdsjukdomar


Göra pulver gott?

Hej! Har tänkt att börja med att byta ut något mål mat med en pulverdiet. Hur gör ni för att få i er de ofta äckliga måltidsersättningarna?

*skrattar* Ärligt talat, det går typ inte att göra det godare. Å andra sidan så är det bara och svälja och vara glad. Så gör jag i alla fall. :P Tänk dig för bara så du inte äter nå "gotta" efteråt bara för att få bort den läskiga smaken, då förgör man ju hela grejen med att dricka pulvret. Jag rekommenderar dock smaksatt vatten. :) Blir lite trevligare i munnen efteråt sen.


jag tycker naturdiets smoothies och deras caffelatte är rätt ok


Jag har smakat naturdiets smoothies och dom är helt okej, är dock rätt dyra 20-25 kr st. Pulvret smakar riktigt illa =)


Jag är kanske konstig, men jag tycker om de flesta pulverdiet jag provat. GodBalansserien är en favorit. Allévos KickStart, soppor och choklad är också goda. Även Modifast, ett LCD-pulver är bra. För smakens skull är det kanske inte så dumt att växla lite mellan märkena. Jag föredrar att blanda med mera vätska än som rekommenderas kanske dela en påse till två måltider. och, i chokladpulvret slår jag ofta pulverkaffe. En liten batteridriven visp är ett måste för mig. Tål inte klumparna som kan bildas.


Jag håller med dig,det är hemskt att försöka få ner den där sörjan, men blanda ut det ordentligt,det värsta som finns är när man får in en hel klump i munnen. Ha gärna något gott bredvid som du kan ta som en "mellanklunk" tex en god smotthie gjort på tex banan,kiwi och frysta bär,eller om du går på flytande föda kan du alltid ta iskallt vatten och hälla i hallon,blir en jättegod smak.


Det går visst att göra dom godare. Kör du med en fruktsmak-shake t ex. jordgubb kan du mixa ner frysta hallon i den. Har du tropisk smak kan du ha i lite färskpressad juice typ ananas och fryst mango sen mixar man det med en stavmixer. Blir jättegott! Frysta jordgubbar osv... mynta blad... bara fantasin som sätter gränser. Tänk dock på att frukter innehåller fruktos vilket ger drinken något högre kalorinivå men det är marginellt och är fortfarande väldigt lågt totalt.


Här har jag en liten fråga. Jag har funderat på pulver också, men blir man något mätt över huvudtaget? Jag är sån som är Väldigt grinig när jag är hungrig så jag vill ju inte vara ett monster bara för att Jag vill gå ner i vikt


Jag och min kompis läste på nätet att man kunde byta ut bågra delar vatten mot kokt kaffe i chokladnutrilett. Det smakade lite bättre faktiskt. Och mättnadskänsla får man, men det blir ännubättre med frukter då och då under dagen

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons