Forum Övervikt & följdsjukdomar


Godis skopan í affären?

Undrar en sak som jag måste få svar på. Om man skall äta lite godis. Och skall äta det på veckan. Hur många bitar får plats i en skopa? En vanlig som man tar i affären finns i olika färger. Eller det kanske beror på hur full man gör den? Kan man ta lite längst ut med kanten på den. Förstår ni då vad jag menar? Finns det något som heter att skämmas får ta man ta hur lite man vill i en påse? kan affären bestämma sånt? Tror ni att det kommer att hända någongång? eller skall man gå till kiosken som har lösgodis där man talar om hur många man vill ha i påsen? Det skall ju ändå inte spela någon roll men om det gör det någongång i framtiden då? Jag måste ha fått ett bryt för jag skriver så konstigt idag. Vilka inlägg.

Som svar på din fråga så kan jag berätta om min mamma. Hon har lagt så lite i sin godispåse ibland så att det inte har gett utslag på vågen. Men då har de dragit till med något som 3 kronor eller så, när hon ska betala i kasan. Det har har aldrig dock hänt mig=)! /Kramizar


Det kommer säkert att hända mig för allt händer ju mig någongång i livet. Jag tror att jag det borde funka för mig. Vet inte vad dom har för minimum på vågarna i affären? Vet du? På sparköp vet jag att man kan väga hur lite som helst tror jag. Tror jag måste testa det för man vill ju inte ha hur mycket som helst.


Har ingen aning men du får testa och se=)! /Kramiz


Ta så lite godis du vill. Det finns inga bestämmelser för det, ger inte vågen utslag så lär det bli typ 3 kr eller så som Ruffa sa. Själv har jag fått en purjolök helt gratis en gång eftersom den inte gav ngt utslag på vågen!!


Måste gå upp igen glömde att ta med mig bars. Och kommer ev att lägga ner lite godis i väskan men bara lite.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons