Forum Övervikt & följdsjukdomar


För min skull!

Så måste jag göra något åt mitt osunda liv. Jag är för stor 85 kilo och 1.62 lång allt är tungt och jobbigt. Brrr, nepp så vill jag inte ha det. Jag har låtit det gå för långt, har helt enkelt inte orkat brytt mig i det heller. Jag vet att jag kan gå ner för jag har lyckats gå ner med hjälp av viktväktarna en gång, men nu jobbar jag och bor på olika orter så det funkar inte med tiderna. Är det många här som kämpar på egen hand och har lyckats gå ner? Tummeliten

Om du lyckats med VV förut så är det ju inget som säger att det inte kan funka en gång till?? (Även om du inte kan gå på mötena) Kanske har du kvar materialet du fick förra gången? Kanske kan du va med på distans? Hoppas du kommer igång och att det går bra! :)


Hejsan jag lyckas gå ner med lchf metoden och även gi ,sen kan du äta regelbundet


För din skull, Här är en parallellintervju med en LCHF-kostrådgivare och Karin Nileskog (VV:are). Bedöm själv vilket som verkar bäst. Karin säger att fett mättar sämst på ett ställe, vilket är lite galet enligt mig.


Jag har gått ner 35 kg helt på egen hand. Kom ihåg att motion är mycket viktigt också :) Lycka till!


Visst kan du lyckas på egen hand. Jag har gått ned 35 kg. Men iaf för min del så tog det 8 år. Jag resonerade så här jag gör små förändringar till det bättre och håller fast vid dem. Målet är att bli pensionär. :) Skaffa något nytt roligt att hålla fast vid. Enklare än att göra avkall. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons