Forum Övervikt & följdsjukdomar


Finns det några från viktklubb här!

Vore kul att ha kontakt med nån som oxå é mé på viktklubb. Kanske kunde få lite tips om recept etc..... Själv har jag startat om med bra resultat -3,2 känner mig sååå taggad!

Jag gick med igår, betalade. Sen efter några minuter ville jag utnyttja ångerrätten. Helt enkelt för viktminskningen är begränsad till 1 kg/vecka. Naturligtvis har jag inte fått nått svar på att jag vill ha pengarna tillbaka, det lär nog dröja. Sen har de inte mera att erbjuda än vad som finns här gratis. Inte heller lär man få svar på sina frågor, varken här eller på viktklubb. Det är bedrövligt att ingen vet nånting om effektiv viktminskning.


Vet inte vad du menar med att bara gå ner 1 kg i veckan? Det beror ju helt på hur mycket du äter.... Jag har ju gått ner över tre kg nu i första veckan. Sen att du gick ur efter ett par minuter, du han väl inte maila och fråga experterna något på den korta tiden? Jag tycker att den klubben e bra för att jag har ett skräddarsytt program som jag fyller i varje dag, bara genom att klicka mig fram. Jag slipper sitte och räkna för hand, för då tappar iaf jag sugen. Sen ser man om man tar för mycket då kan man ju skära ner port i allt från hälften till tioendelar etc. Sen när man tar en prommenad eller tränar så klickar man ju bara i det oxå och då ser man direkt om man får äte mer om man vill. Sen vatten är det viktigaste tycker jag. Sen är jag med på ND för att det är kul att prata med andra som ser på detta ur sina synvinklar. Jag tycker att du skulle ge viktklubben en chans i alla fall i 1-2 veckor så får du se. Det gäller verkligen att vara ärlig mot sig själv och verkligen fylla i ALLT man äter. Man får faktiskt äta av ALLT bara i lagom mängder. Det är det som är toppen att ingenting är förbjudet. Hoppas att du ger det en chans, tänkt om det verkllgen ger resultat. :-)


Det går inte att komma åt några sidor utan att först fylla i profilen. Den sätter max viktminskning till 1 kg. Alltså kunde jag inte fortsätta. För att kunna läsa sidorna och gå vidare med sin registrering måste man acceptera en viktminskning på max 1 kg.


Jag tror jag skulle vara hjälpt av en kontakt med Stephan Rössner men om han sen svarar på frågor, det tvivlar jag på. Jag var iaf på viktklubb och jag betalade men reg gick inte att fullfölja och detta är en viktig sak jag blev förbannad över. De ville ha mig till att betala för 12 mån annars skulle jag ju inte kunna uppnå mitt mål att minska 45-50 kg. De använder alltså max 1 kg/ vecka för att sälja längre medlemsskap och med en sådan marknadsföring där det bara gäller att plocka mig på pengar. Viktklubb är ju beroende av att behålla sina medlemmar så länge som möjligt eftersom man betalar per månad. Samma som viktväktarna och överallt annars där man betalar för att gå ner i vikt. Det ligger inte alls i deras intresse att man minskar i vikt, åtminstone skall minskningen vara långsammast möjliga för att ge bästa förtjänst.


Jag satte mål på 12kg på 12 veckor,då kommer man ju in och igång med det hela. Jag tycker att det är så bra med min egna sida med ifo hur mycket jag ätit osv. Bra receptbank. Är jag sugen på nåt gott någon gång så knappar jag in t ex choklad, 1 ruta så vips reggar mitt program hur mycket kalorier jag har kvar att äta den dagen.Kan du inte prova och se vad du tycker? Jag är en gammal viktväktare, men sista tiden var inte konsulenten nåt bra å det är ju mycket dyrare än detta. Sen ändrar dom ju sina program hela tiden, det tröttnade jag på. Men,men smaken e som baken,delad! Lycka till med ditt val. :-)


Det är likadant med tidningar.


Skämtar ni med mig? De har max 1kg/vecka eftersom att det är vad som är HÄLSOSAMT! Om du sedan går ner mer, till exempel första veckorna när man rasar i vikt eftersom att man tappar massor av vätska - det är ju en annan sak. De kan inte skapa en sida och marknadsföra sig med "viktnedgång för hälsans skull" om de tillät en större viktedgång. Om ni nu mot alla förmodan vill gå ner mer i vikt per vecka, trots hälsoriskerna - fyll i 1kg/vecka och gå sedan mer själva ändå. Och om de inte godkänner en stor viktnedgång utan att du förlänger medlemmskapet, skriv in dina första delmål och när du klarar dem/tiden går ut så är det ju bara att förlänga. Och självklart vill de ju tjäna pengar, det är ju ett företag - med anställda, som vill ha lön och gå i vinst som vilket annat företag som helst. Hoppas det går bra för alla i viktdjungel och lycka till! Kram


Vad menar du med att "Det är bedrövligt att ingen vet nånting om effektiv viktminskning." Det finns en massa att lära här på sidan, bara du tar dig tid att läsa och ta åt dig av tips och råd. Det har jag gjort och det resulterade i -23 och en kostrådgivarutbildning. )

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons