Forum Övervikt & följdsjukdomar


Forumtråd: Erfarenhet av medicin och vikt

Hej Äter remeron sedan några månader tillbaka. Äter stenhårt nyckelhålsmärkt och har aldrig tänkt nåt större på min vikt eller så... har hållt mig lagom smal hela mitt liv. Men trots mitt nya tänk och stenkoll så går jag inte ner..... Någon här som har erfarenhet av denna medicin och vikt. Tror jag ligger jämt i vikt (eller +3 kg) för jag kämpar så... OM jag inte gjrode det vette sjutton vart jag var i min viktkurva just nu. Bestämt mig för att trappa ner på medcen. Någon som har liknande erfarenhet och vill dela med sig av tips ?? Kram från sömnlös nyckelhålsjagare )

Har ätit remeron i ca 2veckor för längesen pga sömnsvårigheter. Det är känt att man går upp i vikt utav den tyvärr. Prova ngn annan medicin om du ej kan sova: stilnoct,theralen,imovane.


Ja mediciner kan ju röra till det rejält. Har inte ätit just den medicinen du har ätit men har ätit antidepressiva och jag går upp minst 15 kg av dem. Så är det. Sen får man gå ned efteråt när man trappar ned. Prata med din läkare, kanske kan du äta en annan medicin?


Ätit andra antidepressiva innan. Slutade för nästan ett år sedan. Då var det bara sömnen kvar att hantera så min förbrukning av stilnoct och zopikon fördubblades... Det var därför min läkare ville bryta detta genom att sätta in remeron istället. Puh... Det är inte lätt att leva alltid. Men tack för svar!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons