Forum Övervikt och följdsjukdomar


En annan utmaning

Hejsan Jag tycker inte om att tävla i att gå ner i vikt så därför utmanar jag er på en annan slags utmaning. Perioden 2008-09-01--2008-12-31 Jag tänker se till att öka mitt flås så jag kan cykla upp för ALLA uppförsbackar på min väg till och från jobbet. Vad vill ni förbättra eller förändra under den här perioden?

Ingen??


hänger på! jag ska bli en hängiven motionär! Ska det vara så svårt att få in regelbunden motion? Just därför är det det som är mitt mål: 4 30 minuters pass i veckan, promenader och cykelturer räknas oxå


Jodå, här är det en som hakar på. Jag har precis skaffat mig en crosstrainer och håller på att kämpa med att orka mer än 10 minuter per dag. Jag vill gärna komma upp till 30 minuter per dag och tar utmaningen. Ska banne mig kämpa på!


Fint! Jag har noterat era önsningar och kommer att avkräva rapport vid halvtid! )


Att jag inte skall gå upp mer i storlekar än 58/60 eller 54/56 beror lite på hur kläderna sitter. Men jag får gärna gå ner några storlekar på kläder igen.


Lite motvallskärring kanske, men jag vill förändra mig så till vida att jag inte hoppar på en massa utmaningar, tycker att "det och det" borde jag klara... Istället tar jag varje dag som den kommer och lovar mig själv att vara nöjd med hur jag förvaltat den.


Det tycker jag var en jättebra "annnan utmaning" :) Tar den till mig och noterar...


Hmm funderar men jag vet inte. Menjag vet att mina simmare vill att jag ska vara med i ett löplopp, annars så ställer inte de heller upp (de är ju simmare) 19 oktober är loppet, på 5 km. Jag kan väl ha som mål att springa halva loppet i alla fall. (fy vad har jag gett mig in på!)


Målsättning för hösten: -ner till 58 kg -klara av att inte ta hem jobbets alla förändringsturer hem i tankarna -byta frisur - få ordning på hö knä så jag kan springa ordentlig igen


Den första utmaningen hoppar jag över.. ) Här gäller inga kilon ner, men du hade ju andra mål som jag gärna tar med! :)


Min utmaning är för mig att överhuvudtaget vara så pass frisk så att jag klarar av att promenera! Det är för mig en utmaning i sig! För mig är detta med vikt och motion en fråga om hälsa inte om idial. Blir så besviken när hälsan sätter stop så jag knallar på och hoppas kroppen pallar (:


Mitt mål är att förbättra både styrka och kondition, och det tänker jag göra genom 2 styrkepass i veckan och träning på crosstrainer, promenader så det blir minst 10.000steg per dag, gärna mer.....


Den hakar jag på! Att förhoppningsvis kunna vara så frisk att jag utföra två motionsgrejer i veckan - och då pratar jag inte gym eller så, utan simning, ett kort pilatespass och/eller korta promenader.


Jag vill bli bättre på att tycka det är roligt att gå ut och röra på mig. Somliga kan ju få abstinens när de inte får gjort saker. Det bekymret har inte jag)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons