Forum Övervikt & följdsjukdomar


Blir aldrig mätt

Hej! Jag har lite problem med maten, tänkte om nån kanske haft samma problem? Jag kan aldrig sluta äta. tänkte att nu får det va nog när vi hade folk hemma igår och vi åt middag och sen kom godiset fram men tjejerna som va här kunde inte äta godis direkt efter maten.... då började jag fundera.... när jag äter middag så växer min mage så mycket så folk kan tro att jag ska ha barn vilken dag som helst. efter en middag kan jag direkt äta en påse popcorn, en stor chokladkaka, chips och allt möjligt. mätt blir jag inte så efter en halvtimme måste jag äta nåt igen och finns det inget så får det liksom bli makaroner och ketchup... kan äta middag precis innan jobbet, men efter 2 timmar på jobbet så kurrar magen så det gör ont. jag KAN inte börja äta mindre. det går inte. jag KAN inte ändra kosten själv.!! vet inte vad ja ska ta mej till ! har jag mask? eller bara lyckats få så stor magsäck så den måste fyllas nåt fruktansvärt för att ja ska bli mätt?

Kolla mitt blogginlägg här: http://www.netdoktor.se/overvikt/?_PageId=99467 Du kan hitta något svar där..Lycka till


Har liknande problem.


Hej! Förstår precis hur du har det. Det finns liksom alltid plats för lite mer. Det enda är nog att du med ren viljestyrka, får stå emot att äta, lära di hur mycket du ska äta och när du måste sätta stopp. Lycka till!


kan vara magkatarr? det hade jag problem med förut, och när det blev bättre blev också mättnadskänslorna bättre


hej lealus! Jag föreslår att du provar LCHF kost, lite/nästan inga kolhydrater men mycket fett. Det är det WilleJ skriver om, Annika Dahlqvist rekommenderar denna kost, se hennes hemsida. Jag har gått in för detta i 2 veckor nu och är helt enig med WilleJ. härligt att slippa suget och hålla sig mätt och pigg. Lycka till!


Hej Känner igen suget.... Jag hade i febuari ca 12 kg till min trivselvikt. Omöjligt att gå ner. Men.. så fick jag lite hum om LCHF och efter några föreläsningar och inköpta böcker så var det klart för försök. Jag har inte varit hungrig och suget är borta, finns inte. Vi äter inte strikt efter LCHF men har uteslutit mycket kolhydrater. Äter inte mjuka smörgåsar och har bytt ut margaring mot bregott och äter inga lättprodukter, lagar mat med grädde och allt som förut var förbjudet. Spännande!!! Jag har gått ner drygt 10 kg, min man över 15 kg och hans blodsockervärde har stabiliserats. Försök det kostar inget, men du ska vilja förändra ditt liv, och det går inte att sen återgå till att frossa i pasta, lättprodukter och färdiglagat. Lycka till

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons