Forum Övervikt & följdsjukdomar


är jag sjuk eller ?

idag hade jag det första raset det går bara inte att avstå från att köpa dricka eller godis valde dock drickan före godiset men problemet var ju att jag skulle hålla ut eller försöka i alla fall tills veckan var slut och vad händer då på en torsdag jag orkar inte hålla imot började i måndags efter att ha hållit ut tills idag sprack det nu. problemet är att jag har inte så mycket pengar att röra mig med får ju inga nya förrän den femtonde och då skall det räcka till två presenter en till mamma och en till pappa och mat för resten av månaden har inte att gott ställt just nu hoppas att det blir bättre och det var ett sätt att testa mig lite själv men när jag väljer godis och dricka framför presenter och dylikt så har det gått lite för långt. det går inte heller att stoppa pengar i ett kuvert hemma har försökt det massor av gånger och är ständigt och nallar av det och nu när jag hade behövt så är dom slut tips och råd önskas.

Mera pengar hjälper mot det mesta. Jag har nog inte det problemet längre och jag har aldrig pengar eftersom jag använder kort. Det hindrar ju inte att köpa godis när man handlar. En gång blev det förbud men det ledde bara till att jag köpte mer. Det blev ju mera åtråvärt med förbud. Sen gjorde jag ett avtal med mig själv att precis allt i mängder var helt ok bara jag gick eller cyklade av det först. Kolla hur mycket kcal godiset ger och betala först, ät sedan. Det är lätt att få fram hur långt man behöver cykla för en godispåse. Jag räknade fram att timlönen blev under 5 kr och så billigt jobbar inte jag. Det går att göra av med godiskalorier men enklare är att aldrig äta dem.


ha-ha vad smart är du visst skall jag kolla hur långt det är hem från bussen jag går den sträckan varje dag utom på helgen och då har man ju ätit godis för 4 veckor på en vecka. så kan man inte hålla på idag har jag ju druckit upp min zero cola och åt en godisbit ovanpå det. hittade den i väskan när jag skulle plocka med grejorna. så det får bli ett stopp köper inte för mer än 20 kr på en vecka måste hålla mig tills helgen också annars går jag och snart och köper för 20 kr varje dag istället och blir mycket rundare.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons