Forum Övervikt och följdsjukdomar


antidepptabl. och övervikt

Hejsan Någon som har lyckats gå ner i vikt samtidigt som ni ätit mirtazapin? Hur bar ni er åt i såfall?

Jag har ätit remeron, men jäklars vad sjuk jag blev av det (imunförsvaret pajjade). Jag åt zyprexa samtidigt, så jag gick ju upp i vikt av den. När jag slutade med zyprexan gick jag ner i vikt, men då hade jag redan slutat med remeron (Tack o lov) Jag kan mao inte hjälpa till så mkt. Sorry! Ha det bra!


just den sortern har jag hört att man går upp mycket av. har ätit antidepressiva i många år och olika sorter, hade skit svårt att gå ner tills jag bytte sort igen då gick det bättre, har gått ner ca 15 kg, gick upp 20kg när jag började äta antidepp mycket promenader varje dag, mer grönsaker äta regelbundet. äta varm mat m kniv och gaffel minst 1 gång per dag (högst 2 gånger per dag).


Näpp, jag lyckades inte gå ner på mirtazapin. När jag fick den gick jag upp 12 kg på 14 dagar! Min läkare valde att sätta ut den, hon sa att vissa människor aldrig slutar gå upp i vikt av mirta. Hon hade haft en patient som gått upp 95 kg!!! Nu har jag andra mediciner och har börjat gå ner. Om du har ökat mycket i vikt av medicinen kanske du ska prata med din läkare och ev. få nåt annat.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons