Forum Övervikt & följdsjukdomar


Alli - har du prövat och vad vill du veta?

Hejhej! Jag håller på och skriver om Alli på min site, där jag föröker samla alla frågor, svar och annan info på samma plats. Letar man på nätet hittar man antingen folk som tycker det är hemskt och värdelöst eller folk som är lyriska, så jag försöker få fram objektiv info. nu skulle jag behöva lite hjälp.... - för det första letar jag efter folk som bloggar om sin Alli-upplevelse som jag kan länka till, just för att man ska kunna få en bättre känsla för hur svårt eller jobbigt, eller hur fantastiskt det är... - för det andra undrar jag om det är någon mer fråga som borde besvaras på sidan kolla gärna på min sidan och kom med feedback! http://www.viktvagvisaren.se/bantningspiller-kosttillskott/alli-receptfritt-xenical/

Det är bara att fråga någon som tagit Xenical då Alli är halva dosen av Xenical. (Xenical är lika med 120 mg och Alli är lika med 60 mg) Båda ger effekten av diareer om du äter för mycket fett.


Jag har provat xenical och det var det värsta skitet jag haft.. Kunde knappt gå utanför dörren förrän jag behövde på toa.. Nej mindre mat o mer motion!!


Jättebra, tack för feedbacken! nella35649, nu har jag lagt till en funktion där du kan betygsätta bantningspillret, så du kan varna andra om du inte gillade det :-)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons