Forum Övervikt och följdsjukdomar


Allévometoden

Hej på er! Har påbörjat ett nytt försök att bli av med min övervikt. Testar nu Allévometoden, vilket är ett helt nytt koncept för mig, har aldrig testat pulverdieter tidigare. Någon som har erfarenhet av Allévo? Är bara inne på dag 2 o har redan tappat 2,2 kg, så man blir ju onekligen taggad att fortsätta! Har en kraftig övervikt o tänker använda Allévo för att komma igång med viktminskningen, sedan vet jag ju att en allsidig kost o motion är vinnande i det långa loppet! Vore skoj att höra från andra som kämpar med Allévo eller som iaf har kraftig övervikt, så kanske vi kan kämpa tillsammans! Kram till alla kämpar därute!

Jag brukar använda deras bars som godis. Jag tycker att dom funkar bra så blir man lite mätt på dom.


Jag har hållit på med "pulver" under en period nu och jag tror, precis som du, att det är bra med en kickstart. Jag ser inte detta som lösningen, jag ser det som en start för att bli motiverad att skapa nya vanor vad gäller mat och motion. Får man fråga hur mycket övervikt du har att bli av med? Jag har gått ner 30 och har 15 kvar till jag har nått det mål jag satt upp. Då kommer jag fortfarande inte att vara KateMoss-smal men det kommer att vara en vikt jag trivs med både fysiskt och mentalt. LYCKA TILL!!!


Hej, jag har allevo-pulver i skafferiet att ta som kvällsmål och även lunch om jag inte orkar fixa nåt riktigt.... Funderar på att köra hårdare med det, för jag har gått upp som bara den, kan inte ha mina kläder längre, känns jobbigt, förra sommaren vägde jag 88kg och nu 103kg.... så ngt måste jag göra..... kämpa tillsammans? Lycka till och kram /Hanna


Hej! Har ätit deras "bars" o det funkar jättebra, blir mätt ibland behöver jag lägga till en frukt . Gått ner 2 kg på 1 vecka. Har då ätit 2 bars om dagen frukost lunch el. middag, jag äter alltid ett mål mat om dagen eftersom hag tränar. Lycka till, kram Misan!


Personligen gillar jag inte pulverdieter, jag gick ner tio kilo tidigare på det men dom kilona och några extra var snart tillbaka efter jag hade slutat. Plus att jag fick svåra problem med yrsel och kraftlöshet så jag orkade inte träna (vilket i stort sett betydde att jag svälte mig själv) men alla fungerar ju olika. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons