Forum Övervikt och följdsjukdomar


Allevo drycker o soppor

Hej! Jag tänkte starta en två veckors kur med Allevo drycker. Funkar det? Någon som har testat?

Jag håller på nu med Allévo! För mig funkar det jättebra! Körde en vecka på försommaren o tappade 6 kg då. Har dock en kraftig övervikt o då går man ju ner fortare. Har nu tappat 3,5 kg på två dagar, så jag kan verkligen rekommendera det om man vill ha en kickstart o komma igång o hitta motivationen! Lycka till!


Jag har en fråga: Men är det egentligen så bra för kroppen? Ställer inte kroppen in sig på svält när den endast för i sig 700 cal / dag när den egentligen ska ha ca 1800 cal? Går man inte upp efter om man då börjar äta igen efter "svält" men då dessa 1800 cal???


Jag kan bara svara för mig själv, men om jag äter mindre än ungefär 1200 kcal om dagen så sjunker min metabolism direkt. Så först går jag ner skitmycket första veckan, och nästa vecka går jag ner väldigt lite om jag fortsätter "svält-äta", inte mycket mer än om jag ätit enligt matlådan. När jag sen börjar äta omkring 1700 kcal efter en "svält-kur" så går jag upp eller står still i vikt, fastän jag gick ner på det tidigare. Jag skulle med andra ord aldrig äta några pulver- eller soppkurer igen. Utöver den lilla detaljen att det inte är gott och man jämt är hungrig, då... :/


Tack för svar, jag har nu börjat med en Allevokur. Kan jag tillsätta extra grönsaker i de varma sopporna typ Broccolie,morötter,blomkål, purjolök etc samt extra hallon,blåbär o hallondrycken? Visst borde jag kunna tugga mrötter när jag ett ett sug efter att behöva tugga etc.


precis som missne säger så är risken stor att man blir besviken i ett senare skede. Finns mycket stor risk att det blir jojobantning och att man kommer att väga mer än då man startade kuren i ett senare skede. De som säljer denna produkt vill naturligtvis ge sken av att det fungerar långsiktligt eftersom de tjänar pengar på produkten. Men skulle vara intressant att höra vad en riktig oberoende dietist säger om sådana här metoder. Jag tror de avråder starkt från detta och tycker att man ska äta nyttigt och lagom i stället.


Lycka till med kuren! Jag håller tummarna för dig! Visst kan du blanda i lite grönsaker om du vill, det är ju du som bestämmer, glöm aldrig det!


Ja men efter en sån tid som 2 veckor borde man nog vara mer försiktig med vad man äter. Jag menar har man gått ner sin a 7 kg så ska man komma ihåg hur det gick och äta i början mera frukt och grönsaker. Eller så äter ma en viss måltid som bara middag och resten soppa eller pulver. Många vill gärna ha en normal viktnedgång som mindre mat och mer motion men de som inte klarar av det eller ser ingen resultat vad skall man då göra. Jag blir alltid irriterad om jag inte ser resultat på de 2 första veckorna. jag menar vill inte se - 0.5 kg utan 1 - 2 kg så att man blir glad och fortsätter. Jag är så svag och blir deppig snabbt o då vänder jag mig till sött.Så ni som vill pröva på pulver/soppdiet gör det och chansa och testa men glöm inte att äta mer försiktigt eller lägg till några måltid i stället för shaket eller soppan.


Hej alla glada människor =) Mitt namn är Saga, jag är ganska överviktig, runt 90 kilo, och är 167cm lång. Jag har hört att Allevo kick start ska vara effektiv för viktminskning... Jag vill nu fråga alla som har erfarenheter, om jag använder sopporna eller dryckerna i 2 veckor, kan ni bara ge en gissning på hur mycket ni tror jag kan gå ner i vikt? Jätte uppskattat om ni informerar mig, ha det bäst! Saga


Sötisen, idlaflicka och poseidon tänker precis som jag. Kroppen kommer att gå ner i svältläge och när man slutar med dryckerna kommer bakslaget. Kroppen largrar att man stoppar i sig och man går upp allt på någon vecka och då med försämrad förbränning, vilket brukar ge ett par extra kilon än de man hade när man började. Detta är samlad erfarenhet från massor av numera sk jojo-bantare. MAT = nyckelordet:-)


Det blev lite fel:-) Detta är en samlad erfarenhet av många före detta jojo-bantare, ska det stå. De som fortfarande är jojo-bantare har ännu inte förstått att det inte funkar långsiktigt med dessa kurer.


Gör det du känner för det är det som funkar bäst! Plus att om du har en diet på 800kcal så ska du inte börja äta vanlig mat på en gång efter avslutad diet utan göra en upptrappning har jag fått lära mig.


Eller, Någonting borde ju ha gett övervikten. Kan vara något enkelt som du kommer på själv? Gör du det så kommer det ju att funka i framtiden också. Det är väl meningen att man ska hålla sin vikt, helst livet ut. Ofta idag beror övervikt på att man druckit för mycket dricka. Då är det jätteenkelt att lösa problemet. Sluta köpa dricka!! Beror övervikten på att man äter för mycket blodsockerhöjande mat, ja då är det ju bara att äta mat som inte höjer blodsockret lika mycket! Beror övervikten på att man äter för mycket godis. Då är det bara att sluta med godis:-) Faller man allför ofta för olika frestelser, så är det nog också för att den mat man äter inte håller i längden och eventuellt ger en blodsockerhöjning och sen blodsockerfall. Det finns mycket att utforska om man vill lösa viktproblemet långsiktigt. Ibland är det rätt så enkelt, men lika ofta inte. Fettsnål mat brukar vara en riktig viktfälla som oftast ger ett jobbigt hungersug. Kollade just på en dokumentär från Woodstock i slutet på 60-talet, dvs långt innan vi fick fettsnålare kostråd. Man fick se människor med nakna överkroppar komma och gå i en lång rad och jag såg ingen överviktig. INGEN!! Idag hade inte ens hälften av amerikanarna fått plats på det här området..-) Hoppas ni förstår hur jag menar!!


babysjukJa men efter en sån tid som 2 veckor borde man nog vara mer försiktig med vad man äter. Jag menar har man gått ner sin a 7 kg så ska man komma ihåg hur det gick och äta i början mera frukt och grönsaker. Eller så äter ma en viss måltid som bara middag och resten soppa eller pulver. Många vill gärna ha en normal viktnedgång som mindre mat och mer motion men de som inte klarar av det eller ser ingen resultat vad skall man då göra. Jag blir alltid irriterad om jag inte ser resultat på de 2 första veckorna. jag menar vill inte se - 0.5 kg utan 1 - 2 kg så att man blir glad och fortsätter. Jag är så svag och blir deppig snabbt o då vänder jag mig till sött.Så ni som vill pröva på pulver/soppdiet gör det och chansa och testa men glöm inte att äta mer försiktigt eller lägg till några måltid i stället för shaket eller soppan.
Hej! Jag känner inte ge de med att man vill se 1 kg för att kunna klara av att driva fram åt. Nu har jag börjat på min Allévo kur och ska testa denna. Jag kommer köra denna tills jag hittat min vikt som jag vill ha. Men ska ALDRIG sluta helt. Utan men ska trappa ner.Annars är risken för tarmverd där och knackar på dörren. Vilket så klart ingen vill. Men ge inte upp


Herbalife mår man bättre av och ser bättre ut av samt
minskar vikten långsiktigt. Äter nyttigare måltider eller näringsrika goda proteindrycker. Sug efter onyttigt försvinner.

Fiber- och örttillskott och annat hjälper till. Motion och välbefinnande...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons