Forum Övervikt och följdsjukdomar


AB TRONIC nån som testat?

Hej! Jag undrar om det verkligen stämmer att detta "träningsredskap" verkligen kan forma kroppen och "träna" medan man själv är inaktiv? Har nämligen fått låna en sån av en kompis men vet inte om det alls är nån ide att använda den. Det är tydligen nån typ av elektriska impulser som drar ihop musklerna. Och ska efterlikna balnd annat situps. Det står även att man bara ska slappa av och låta "ab tronic" göra jobbet... Jag kan tänka mig att det kanske är mer effektiv om man använder den samtidigt som man själv tränar. Eller vad tror ni? Exempelvis om man fäster den på underarmen samtidigt som man kör hantelrörelser. Eller på magen medan man rör sig i övrigt. Tacksam för svar!

Jag för mi del tror inte på det utan man måste nog röra på sig själv.... Jag tänker på en sån där TNS-maskin som sjukgymnaster har för att mjuka upp onda muskler..... inte gick jag ner inte av det trots att jag behandlades 30 minuter varannan dag.... Men lycka till!!!:-)


Ok tack för svaren! Det skadar väl knappast att prova... men som sagt så tror jag inte heller riktigt på sånt här "hokus pokus"... *ler*


Min svåger o min systerson tycker att det har funkar på dem, de menar att magmusklerna formades o midjan minskade pga det. Dock bränner den ju inte fett. Jag har en sån, men har inte använt den mkt, men det drar bra i magmusklerna kan jag lova!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons