Forum Kosttillskott & vitaminer


lugnande

hej! Jag känner mig konstant stressad och ha panikattacker då och då. Någon som vet någon bra naturmedicin som är lugnande och rogivande? Jag vill inte stoppa i mig massa kemikalier.

det finns massa lugnande örtteer, kamomill är bara ett exempel. se också över din diet, koffein , vitt socker m.m. skapar mycket stress. försök hitta avslappnings tekniker som passar dig,kanske yoga eller meditation. När du är stressad stanna upp och fokusera på din andning, lägg märke till den och försök ta kontroll över den. stress och andning är nära kopplat, när vi stressar andas vi ytligt vilket skapar mer stress till slut panikångest. Försök lägg märke till vad som gör dig stressad och eliminera det från ditt liv, titta på hur bebisar andas med hela kroppen. Kram på dig


aa tack ska försöka :) Har haft panikångest sen jag var 12.. men får ingen hjälp av läkarn så jag tänker testa med meditation o naturläkemedel:)


Vill bara nämna om just johannesört, som många, jag med, har använt. Det är lätt rogivande och lätt stämningshöjande. Men ta inte det om du äter någon annan medicin (ja, även p-piller). Annars, om det inte hjälper med några väl valda naturmetoder, och du verkligen känner att nej, jag måste ha hjälp, byt då läkare.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons