Forum Sömnlöshet


Konstant trötthet

Hejsan!
Jag har ett stort problem i min vardag..Jag är hela tiden trött och känner mig utmattad, plus att jag blir väldigt osocialoch lätt irriterad, yrsel och alltid kalla fötter och händer. Min sambo tycker det är riktigt jobbigt och självklart är det jobbigtför mig med.
Jag har även AD/HD och jag får utskivet concerta som jag tar varje morgon.
Vill jätte gärna ha tips på vad jag kan göra..

Dina problem finns med bland biverkningarna på din medicin. Titta över biverkningarna på bipackssedeln och se om det står det där med. I så fall kan du ta kontakt med din läkare och se om det finns liknande mediciner utan dessa biverkningarna.


Kolla sköldkörteln! Enorm trötthet, frusen, att inte orka med folk, irriterad, depression, trög mage, initiativlöshet, håravfall är några vanliga symptom på underfunktion i sköldkörteln.


hej!
jag blir fort trött bara av en kort promenad först börjar jag gäspa och sedan  blir jag allt mer kraftlös, dags att ta sig hemåt. Hur mycket jag än går så blir inte konditionen bättre än såhär. Jag tränar regelbundet 2gggr/v och tar promenader på 2 timmar någon gång i veckan. Efterråt måste jag vila upp till två timmar för att orka meed resten av dagen. Snarkar och har sömnappne, men kan känna mig rätt vaken efter frukost ändå. Lyfter jag min systemkamera för att ta kort, måste jag hämta andan efterråt. Tar spiriva just nu för astma. Har provat novopulmon och ska nu testa montelukast accord mot astma. 2008 fick jag diagnosen kol men nu säger läkaren att det är utmattningsastma. Men jag borde ändå inte vara så trött efter så lite ansträngning. Jag är sjukskriven för deprission och utmattningssyndrom. Tar voxra för det. Har även migrän med ljämna mellanrum två ggr/bveckan. Tar sumatriptan för det. Känner mig ofta som om jag har bomull i huvudet och blir ofta yr. Någon som kan ge svar på varför jag lider av denna trötthet och dåliga uthållighet?
Prizzen


Sömnappne påverkar mer än man tror sen astma på det och massa piller ,gå samtidigt till ytterligare en läkare han kan ha en annan diagnos och behandling skadar inte och prova.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons