Så lindrar du oron – och somnar lättare!
Information | Sömn

Så lindrar du oron – och somnar lättare!

Vi stressar, folk runt omkring oss stressar. En stor del av befolkningen har blivit experter på att stressa, så mycket att stressen ofta påverkar förmågan att prestera optimalt på dagen och somna på kvällen. Det är viktigt att ta signalerna på stress på allvar. 


Innehållet är framtaget av: Unimedic Pharma

Sömnproblem 

Sömnproblem kan de flesta känna av, till exempel efter en stressad dag på jobbet eller i skolan. Tankarna börjar ofta snurra precis innan vi ska sova. Om du är stressad så kan sömnen, när du väl somnar, vara både orolig och ytlig, med många livliga drömmar. Drömmarna handlar ofta om det som gör att du känner dig stressad. Sömnen är enskilt den viktigaste faktorn för kroppens återhämtning. God sömn och vila är ett måste för att stressen inte ska ta över, och sömnbrist kan i förlängningen leda till utbrändhet och utmattning.

Oro

Man kan även ha svårt att lyssna på andra och avbryter ofta andra människor för att skynda på samtalet. Allt ska gå fort, och känslan av att inte hinna med skapar ångest. Allmän oro och en känsla av att något hemskt ska hända är något som många stressade eller redan utbrända människor brukar känna igen sig i.

Pascoflair kan hjälpa dig vid mild oro och insomningsbesvär, läs mer här .

Känner du igen dig - eller kanske en anhörig?

Det är viktigt att bryta den onda cirkeln, vilket kan vara lättare sagt än gjort. Det finns dock hjälpmedel som låter dig komma till ro i sängen och därmed ha chans att få den så viktiga nattsömnen. Pascoflair  är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som innehåller extrakt från passionsblomman Passiflora incarnata. Vid mild oro och insomningsbesvär kan Pascoflair lindra dina tankar.

Varför Pascoflair?

Pascoflair 425 mg är ett traditionellt växtbaserat läkemedel på extrakt från Passionsblomman och används vid lindrig oro samt tillfälliga insomningsbesvär. 

unimedic Pascoflair 30 tabletter

  • ”I särklass mest prisvärd”  
  • 425 mg/tablett 
  • Ej beroendeframkallande 
  • Ej avtrubbande  
  • Registrerat traditionellt växtbaserat läkemedel 
  • Laktos-, gluten- och gelatinfritt

 

 Läs mer om Pascoflair® här och hitta ditt närmaste apotek.


Pascoflair® (Passiflora incarnata) är ett registrerat traditionellt växtbaserat läkemedel använt vid lindrig oro och tillfälliga insomningsbesvär. Vid lindrig oro: 2 – 3 tabletter dagligen, jämnt fördelade över dagen. Vid sömnsvårigheter: 1-2 tabletter en halvtimme före sänggående. Maximala dosen per dygn är 3 tabletter. Indikationerna för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning. Rekommenderas inte till barn under 12 år, respektive gravida och ammande. Kontakta läkare om symtomen kvarstår eller förvärras efter 2 veckors behandling. Läs bipacksedeln noga innan användning. 

 


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons