Forum Smärta


whiplash

Ont i nacke, huvud, vänster skuldra, arm o hand. Har varit tvungen att byta arbetsplats och tagit tjänstledigt 11%. Så nu jobbar jag 64%. Ändå får jag avstå från vissa arbetsuppgifter. Städning, hänga tvätt mm. Jag har fått sluta rida, jag har svårt att bära mitt lilla barnbarn, bädda rent i sängar, tvätta fönster, mm,mm. 
Jag blev påkörd bakifrån 23/1-12. Ersättningen från trafikförsäkringen blev 46.000:-. Är det rimligt? Det blev en ny säng för en stor del av slantarna. vilket gör att jag sover mkt bättre vaknar inte så ofta med värk.
Jag vet att min smärta inte försvinner med pengar, men det vore ju bra om det räckte till fönsterputs, grovstädning, mm. Förresten, VAD HAR VI FÖRSÄKRINGAR TILL?
Jag låter förstås gnällig. Nu går allt åt till att jobba så ofta jag bara kan(är ofta sjukskriven 50%).

Förstår dig mycket väl!
Har själv varit med om 3st. bilolyckor -81, -83 och -86 är sedan 11 år helt sjukpensionerad fast med ständig värk 24 timmar om dygnet.
Fick mitt första barn -84 och andra -92 och faktiskt så mådde jag ganska bra under graviditeterna det blev värre efter ett par månader sen är jag dessutom ensamstående sedan -98 så småbarn och Whiplash är ingen rolig kombination men barn är fantastiska på att anpassa sig till ett liv med en mamma som inte kan hålla på att bära och busa som många andra kan, vi kom på andra lösningar istället.
Blev lurad av min "vän" som jobbade på Trygg Hansa och skrev på ett papper där jag avsade mig framtida ersättning så jag fick 12000:-  1987 och vad hjälpte det, hade en hel massa utgifter i samband med advokatkostnader samt resor och olika behandlingar så det var en droppe i havet och inga försäkringar finns det så jag kan få någon form av hjälp med mina besvär utan allt får jag försöka betala själv och hur lätt är det med en månadsinkomst på strax under 10 000:- med bostadstillägget inräknat.
Mina dagar består av kronisk smärta tack vare mina skador, disken mellan 5:e och 6:e kotan är förstörd så jag har bla. kronisk inflamation i höger axel och enorma besvär med att kunna lyfta och bära och sen har jag även Fibromyalgi och det gör inte saken bättre.
SKöta hemmet klarar jag tack vare min älskade son som fortfarande bor hemma + min enorma vilja samt mina Oxycontin tillsammans med de starkaste Alvedonen, utan denna kombinationen hade jag inte klarat av min vardag!
Ansökte om handikappsersättning förra året men fick avslag så jag håller med dig, vad ska man med försäkringar till de hjälper inte oss ändå för att de som bestämmer och styr och ställer har inte en blekaste aning om vilket helvete vi har och där ingår även Försäkringskassan för de lyckades nästan knäcka mig innan jag fick hel pension efter att ha kämpat i många år.
Så jag vill bara säga att du är INTE gnällig men kom ihåg, du är inte endam heller vi är många drabbade!
 
Lycka till med att komma på en bra lösning och hitta en fungerande vardag och låt inte myndigheterna köra över dig!
Kram


Har du kollat med försäkringsbolaget om du har rätt att få ut mera på försäkringen. När jag fick en smäll i nacken (ej whiplash) vid en bilolycka sa de att jag kan höra av mig senare igen om jag får framtida men... finns vissa tidsgränser så kolla det snart...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons