Forum Smärta


Forumtråd: Vad har hänt?

hej,

jag är en person som sitter ner ca 12 tim per dag pga av jobb och hobby, 167cm 57kg 30år, åker mycke motorcykel, är inte en tränad person men ej o tränad okså.

Nu vad som har hänt.

min kära bror gjorde plankan övning 8min och jag har inte gjort plankan själv på över 1 år men tjurskallen sade ja måste slå han jag gjorde plankan 10 min, 2 dagar efter när ja satt och jobbade börjar de göra ont i vänstra delen av rumpan, och det började även göra ont i ländryggen, ibland ont under låret. detta var två veckor sen och det är fortfarande inte över. På mornarna kan ja vara helt smärtfri 30 min efter kommer värken tillbaka, värken är inte hela tiden den kommer och går. 4 tillfällen under promenader har det hänt att muskeln känns stram som fan ”sätt en tejp bit på huden och dra i tejpen så känns det som” gör inte ont men straaaamar. Kan inte sitta ner under en längre peripd börjar verkar i vänstra shinka och ibland ländrygg, i bland så har de varit värk under nån sekund under foten. Bådevänster och höger. Har provat diskbråck övningar när man lyfter upp ett ben och och vinklar foten mot kroppen provat gå på hälarna och tårna ingen smärta alls, när ja ligger på rygg så gör de ont i vänstra shinkan trycker ja på den gör de ont.

ibland värker de i svanskottan mot vänstra sidan och har hänt ibland att de ilande känsla i ryggen ländryggen.

är ingnen verk som gör att man måste äta smärtstillande. Har inge problem att sova dom senaste dagarna var jobbit dom första dagarna ligger jag i fosterställning på höger sida så är det lungt.

Provade och stå på tårna och sträcka mig i 40 sek och det började värka i båda skinkarna vid toppen av rumpan gluteus maximus tror ja.

Vad kan det vara???

tack för svar

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons