Forum Smärta


Urologiska problem

Har haft problem sedan maj 2008.Uppsökt massor av läkare, mottagningar samt sjukhus. Just nu hittar de inte felet,elr de har de inte gjort nu under snart 1 år.Jag blir slussad överallt, till olika läkare men INGEN vet vad felet e. Jag har haft ont när jag blivit kissnödig(innan man kissar),när jag kissar och mycket mycket ont efteråt så att jag inte kunnat göra något annat än gå omkring i cirklar och vänta ut smärtan som kan hålla i sig timmar om jag har riktigt otur.De trode första halvåret att jag hade urinvägsinflamation då jag hade alla symtomen,även när det inte visade några bakterier alls i mitt kiss så skrev de ut den vanliga medicinen mot urinvägsinflamation liksom.Nu tillslut så har de fattat att jag inte har deta! Jag har varit hos Urologerna på Sabbatsbergs sjukhus 1 gång där de genomförde någon slags undersökning med att kolla i mitt urinrör,då efter stenar samt cancer. De hittade inget fel. Nu idag ska jag ringa och boka en Urinspolning ( där de spolar min urinblåsa med vatten för at undersöka ) som de rekomenderade av någon anledning,men om de inte hjälper så hoppas jag de tar mitt fall vidare nu. NU för jag orkar inte mer snart. 1 ½ år snart har jag haft dessa problem,ont av och till,och ofta i perioder liksom.Det drabbar hela min vardag,jobb,fritid,vänner,familj och mitt förhållande.Vissa dagar kan jag inte ens gå utanför dörren då jag har så ont. Ett annat problem jag också har är att sista månaderna har det börjat kliat både i slidan och i anus.Vad deta beror på vet jag inte.Men för några månader sedan gjorde jag prover i anus,vilket inte visade något.Det jag undrar e kan Mycoplasma genitalium smittas via slidan till anus vid oskyddat sex? Har haft Mycoplasma genitalium 2 gånger under sista året,men enligt alla prover som jag tagit så e jag nu frisk från Mycoplasma genitalium,bad också min partner att testa sig..det visade sig att vi inte har mycoplasma genitalium. Vad kan dena klåda i slidan & anus bero på?Kan klådan liksom vara en del av deta andra jag går igenom med smärta samband med att kissa?.. Någon där ute som har liknade problem så svara gärna. Skulle vara skönt att höra eran historia.. /Emma

Jag har tyvärr liknande problem men är bara i början av min resa. För mig startade det med en njurbäckeninfektion som jag aldrig blev bra av. Månader efteråt upptäcktes fortfarande bakterier men nu när jag har som mest ont hittar de ingenting och därför fick jag diagnosen urinrörsinflammation. Symptomen är exakt som du skriver men jag vet tyvärr inte hur det behandlas utan går också runt och har ont...en annan läkare frågade också ifall jag hade svåra menssmärtor. Eftersom jag har de rek. hon ett besök hos gynekologen eftersom urinvägs/rör smärtor kan bero på bäckensmärtor som i sin tur kan bero på det mesta men hon rek. gynekologi besök...har dock inte varit där ännu. Lycka till och hoppas att du snart bli av med eländet.


tack


En tanke jag får, är att det skulle kunna vara interstitiell cystit. Bli inte rädd om du googlar på det. Sjukdomen är visserligen kronisk, men numera finns olika typer av behandling och medicinering, som kan underlätta, om man har den diagnosen. Diagnosen ställs genom cystoscopi i narkos, då blåsslemhinnan ser ut på ett alldeles speciellt sätt. Klådan hör dock inte ihop med den sjukdomen. Låter som någon slags svampinfektion.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons