Forum Smärta


Tinnitu

Varför finns inget område för öronproblem eller tinnitus? Det kanske beror på att det inte finns någon bot mot tinnitus? Jag har försökt få lindring på mtt fruktansvärda örontjut och lagt ner många tusentals kronor under de snart 3 år jag har haft problemn. KBT, >akupunktur, massage, hälsopiller, hötselapparat mm. Inget har hjälpt. Det värsta är att ingen tycks vilja bry sig. De skickar iväg mig till någon annan sen följer de aldrig upp om jag blir något bättre. Det känns som att tinnitus inte betraktas som en sjukdom. Så typiskt att det inte finns med som ett område på Netdoktorn trots att det driver mig till vansinne.

Jag håller helt med dig. Jag var under utredning men när magnetröntgen visade att öronnerven inte var påverkad fick jag höra att det inte var någon fara och sedan var det bara att gå därifrån. Jag fick alltså ingen hjälp alls! Jag struntar väl ifall det är farligt eller inte, lider ju något enormt varje dag ändå! Jag har också provat det mesta men har inte heller blivit hjälpt, kan därför inte ge dig några råd. Kramar


Tack lynx, det finns säkert många i vår situation. Visst är det märkligt att varken öron eller tinnitus finns med som något område här på Netdoktor. Skulle vara intressant att veta varför. Jag fick logga in på "Smärta" för att göra mitt inlägg.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons