Forum Smärta


Stick i låret

Hej, Jag har för närvarande problem med mitt vänstra lår och har haft det i ca 7 månader. Problemet är att det då och då sticker till inne i låret likt ett getingstick och det är på samma ställe hela tiden. De första 6 månaderna kunde det gå långt emellan gångerna men den senaste tiden har det varit oftare och i onsdags dröjer det inte mer än 5-10 minuters mellanrum och det gör ont som sjutton (man rycker till varje gång). Jag var och kollade upp det igår men fick väl egentligen inte några riktiga svar förrutom att jag fick kortison (10 st små brustabletter x 3 dagar). Har dock inte märkt någon skillnad efter första dagens användning. mvh Patrik

hej de du beskriver låter de som om jag oxå har de...de sticker till som getingstick,precis de du beskriver..jag har höger ben..VARFÖR???


Hej Natta, Hur länge har du haft dina problem? Har du varit och kollat upp det? Jag har hos en läkare i torsdags och fick inga direkta svar. Har nu tagit min 3 dagar långa kortisonbehandling som jag fick och idag har jag inte haft lika stora besvär som jag har haft de tre senaste dagarna, men jag är tveksam till att behandlingen var den rätta, så jag lär nog få försöka gå vidare med detta. VOre intressant och höra ifall du har några teorier eller om du skulle få några svar på de problemen du har.


Hej... Ingen aning om den smärta du frågar efter är samma som jag själv haft men lämnar mina upplevelser och svar i allafall så du själv har möjlighet att bedömma. Efter ett tungstyrkelyft för några månader sedan fick jag efter "akutsmärtan" samma symptom som du beskriver med vissa modifikationer. Känslan jag upplevde var skiftande från "getingstick" som du beskriver det till bortdomningar och bortfall av känsel i mitt ena ben. Läkare gav mig inget som helst svar på detta utan sa att jag förmodligen hade inflammerade muskler och jag sökte vidare hjälp hos en kiropraktor jag har stort förtroende för sen tidigare och konstaterade att jag hade en nerv i kläm i längdryggen.... Efter flera behandlingar har "stickningarna" och alla andra besvär försvunnit...så...har du slut på utvägar kolla hos en kiropraktor vad han säger...välspenderade pengar enligt mig! Hoppas du blir bättre.. MVH Knege


Jag sökte på "Hugg i låret" och hittade denna gamla tråd. Har exakt samma problem som Patrik. Det hugger/sticker till i mitt vänstra lår, rätt högt upp och lite mot utsidan av låret. Det går inte att känna om det är i muskeln eller benet. Det började med enstaka hugg med långa mellanrum, sedan några dagar hugger det flera gånger om dagen och längre varje gång. Vet någon vad det kan vara?


Kanske problem med blodkärlen? Hur gamla är ni?

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons