Forum Smärta


sökes: personer med nervsmärta (neurologisk smärta) för kort telefonintervju

Hej,
Jag söker några personer med nervsmärta (neuropatisk smärta) till ett litet uppdrag.Jag jobbar som översättare av medicinska texter och har just nu ett uppdrag som går ut på att testa en översättning. Det gäller en text som har översatts till svenska och som kommer att användas i Sverige för utvärdering av smärta i patienter med neuropatisk smärta.
Texten innehåller två frågor till patienter om smärtsymptom och är total mindre än 100 ord.
Jag behöver hitta flera personer med neuropatisk smärta som kan tänka sig läsa texten och sedan intervjuas av mig. Syftet är att kolla om texten är begriplig och läsvänlig. Man ska inte svara om sina egna symptom, bara berätta vad man tycker om orden som används i texten. Frågorna kommer att användas i en klinisk prövning i Sverige och förblir anonyma.
Jag behöver hitta personer med olika åldrar och bakgrund som bor i Sverige och har svenska som modersmål.
För att få till en bra blandning av personer med olika bakgrund behöver jag nu några yngre personer (under 50 år) utan högskoleutbildning. Jag kan göra intervjun per telefon eller Skype. Jag tror att tidsåtgången kommer att vara högst 20 minuter. Man får en värdecheck som tack för hjälpen. Intervjun måste jag göra runt vecka 21 (mitten/slutet på maj månad) ungefär. Hör av dig vid intresse eller om du har frågor! Hälsningar Tania Samuelsson kontakta mig genom att skicka ett PM

Hej.
 
Jag är en kvinna på snart 32år med långvarig neuropatisk smärta. Om du är intresserad av att intervjua mig så kan du kontakta mig per mail, weronica.sagi@gmail.com , så kan vi stämma av när vi kan höras.
 
Mvh: Weronica.


Tack Weronica för svaret, jag har skrivit ett mejl till dig.
 
Tack även till alla andra som hörde av sig via PM.
 
Nu har jag tillräckligt många intervjupersoner, så jag tackar för mig för den här gången!
 
hälsningar
Tania
 
 
 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons