Forum Smärta


Smärta i Låret

Hej!!! Jag fick en smäll på låret för 6 dagar sen, dem 3 första dagarna kände jag inget. Men nu när jag ändrar från böjt ben till sträckt ben så efter ca 2sec så börjar får jag en smärta som blir värre och värre i 3sec tills den slutar helt och hållet. Smärta känns lite speciell, mer obehaglig än vanlig smärta. Undrar om någon vet vad de kan va??

Hej! Får man en ordentlig smäll, så blöder det ofta innuti - som ett vanligt sår fastän det inte gått hål på huden. Då blir ju blodet kvar där inne. Kroppen tar hand om det, men det tar ju ett litet tag. Nu, några dagar efter smällen, har blödningen slutat men det ligger fortfarande mycket gammalt blod kvar, som en sårskorpa ungefär. Och det känns när man rör på musklerna. Som en svidande, stramande känsla, ganska smärtsam. Det kommer långsamt bli bättre och bättre. Tror du det stämmer?


Hej försok börja röra på dig så sakta. Promenader, så att blodet börjar cirkulera i det sårade området. Klart det gör ont. Men du har väl sett på Rambo... No pain...Det kommer att gå över.När man fått ett sådant slag så brukar man alltid kyla ned det drabbade området. Det skulle du ha gjort med en gång

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons