Forum Smärta


Smärta i arm

Hej! Jag har under en tid märkt av en konstig smärta i mina armbågar/armar. Den känns ungefär som när man är trött i benet, en molande obehgalig smärta. Armen/armbågen svullnar upp lite grann och jag har svårt att lyfta saker för det känns som att armen inte orkar, som att den är för trött.. Är det något som varit med om något liknande?

Hej, Sitter du mycket framför datorn? Har du överansträngt muskeln den senaste tiden som kan ha orsakat detta? Stress? Finns en massa olika slags faktorer som kan utlösa sådant. Har själv haft ont i en del i vänsterarmen, en liten del ovanför armbågen men som förmodligen beror på att jag sitter mycket framför datorn.


Nja, inte så mycke framför datorn, ungefär en timme om dagen.. Stress finns det tyvärr en hel del utav, förösker minska men de är svårt.. Smärtan kan komma oavsett vad jag gör, oftast när ja sitter i soffan och tittar på tv.. okej, skönt att du vet på ett ungefär vad det kommer av.


Hej, omt i armarna har jag haft länge nu, en liksom molande värk när jag suttit vid datorn en stund. Försvinner aldrig helt men blir värre när jag anstränger mig. Min läkare har sagt att han tror det är kopplat till muskelspänningar.Jag läste på Internet om nån sorts penna som sänder magnetsiska fält. Den heter Amega Wand. På Internet finns massa videos med folk som säger dom blivit hjälpta av den. Men man är ju skeptisk till såna snabba lösningar som ofta inte håller måttet.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons