Forum Smärta


Small till i foten när jag sprang lite lätt till en buss

När jag sprang lite lätt till en buss tidigare ikväll så small det till i fotleden efteråt börja det göra ont. Nu gör det ont i hela foten. är det så att jag har stukat den?

Hade en liknande erfarenhet. Förmodligen värre förutsättningar. Efter smällen kunde jag bara stödja på tån. Hade tidgare haft stukningar som jag missskött. Fick nu stödbandage, som jag gick länge med. Bättre och sämre omväxlande. Först några år senare blev det operation av ledband på utsidan av foten. Fortfarande besvär efteråt trots träning. Ytterligare några år senare en ny operation. Men tyvärr , jag kan gå, med försiktighet med vänster fot, men inte springa.
Att operationen inte hjälpte helt berodde nog på att det gått så lång tid tills operationen gjordes. Ledbandsresterna tillbakabildades.
Så mitt råd är : Skaffa sakkunnig hjälp i tid.


Är min höger fot fotleden på utsidan har stukat den en gång innan. Och sen hände att det small till då jag sprang till bussen. Den är inte helt som den ska den är svullen vid fot knölen efter jag stuka den första gången och har ont i den. Ibland kan jag inte springa för det knäpper eller smäller till i den. Har ont då och då. Och trampar snett med den ofta.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons