Forum Smärta


Sjukvården kommer att ta livet av mig!

Låter som en människa som enbart av psykisk ohälsa känner som den gör.Ja jag kanske inte är i psykiskt frisk som önskat,men det klandrar jag sjukvården och många av dess läkare.
Jag kastas runt mellan läkare och de håller varandra bakom ryggen oavsett hur galet den än förra läkaren agerat.Jag har bevisligen en ortoped kirurg som ljugit mig och min fru vad som var svaret på mina MR bilder men även konsekvenserna av det.Har bevis även på papper.Och jag blir bara sjukare och sjukare,och sitter med metadon och OxiContin för smärtor och kan ändå knappt gå ut med hunden.Va händer,och hur sover de om natten.
Jag vet om att min tid tickar och de med,jag kan inget göra utan äta piller som jag egentligen inte vill.Bemöts som en gammal heroinist.Gammal,44 år i år men smärtfylld och trött.Hoppas jag kan bli 45.

Jag är inte en lösning eller svar på ditt/dina problem, men kanske få en inblick om förutsättningarna och så får vi prata med varandra om våra krämpor och våra olika erfarenheter.
Människan är sig själv närmast, rörmokare som läkare.
Jag är en pensionerad flygare som levt ett mycket intressant liv och som aldrig varit sjuk tills för två år sedan när jag böt hjärtklaff.
Skulle jag idag varit 21 år, med min erfarenhet, skulle jag aldrig bli läkare. Vilket skitjobb. 6-10 år för att bli någonting som regelbundet krävder skiftarbete, bli utskälld jämt och ständigt. 50 procent av patienterna har 50-60 olika kärringvärkar som ingen hört talas om och man kräver att läkarna skall göra en frisk. På toppen av allt detta, brottas läkarna med värdelösa politiker som inte ger dem resurser och dubbla budskap. Läkarna tvingas sitta framför datorer, istället för att göra det läkare är till för.
Varför skulle läkarna som enda grupp i kedjan vara den som plikttrogna och hårt arbetande till varje pris använda alla 100 alternativ av behandlingar för att (Kanske) hitta en fungerande lösning.
Jag själv är missnöjd med att de 2 viktiga statiner Atorvastatin och senare Simvastatin (som sänker mitt kolestrol) bevisades förstöra min kropp och mitt liv så man tog bort dessa, men som inte ersattes av andra.
Samtliga läkare vet om att mitt ena öga slocknade när jag var och handlade. Propp trodde vi nog alla att det var, men röntgen visade att det var en förträngning på halspulsådern.
Då tycker man ju att läkaren borde engagera sig, för det kan ju en ettåring räkna ut att en förträngd halspulsåder inte blir mindre förträngd av att ta bort kolestrolsänklande mediciner  utan att ersätta den med annan medicin.
Det har nu gått två månader och min husläkare bara fnyser åt mina undringar.
Jag har fått den bestämda uppfattningen att läkarna testar ett par behandlingar och ägnar en viss tid åt varje patient, sedan manipuleras man ut och anses som inbillningssjuk.
Förmodligen vet mina läkare att jag  inom kort segnar ner död någonstans. Hade man satt mig på annan kolestrolsänkande medicin så hade jag i alla fall fått känslan av att dom engagerat sig och att jag helt säkert vet att dagen då jag segnar ner död skjuts på framtiden med 5-10 år.
Att kräva att vårdapparaten engagerar sig till 110 procent och testa alla100 tals alternativa behandlingar (som bara kanske) gör en bättre, finns det inga resurser till och ingen läkare orkar ägna  den enorma tid åt patienter.
I mitt fall rör det sig inte om att läggas in för operation, utan att bara ge mig en ny medicin som sänker mitt kolestrol som helt säkert förlänger livet, men det verkar vara för mycket begärt.
Kalle.


det finns en enkel lösning på dina problem!ändra din kost
lär dig förstå hur kroppen fungerar, kroppens helings system
undvik medicinering så mycket du kan
de är bara en massa gifter i dem,
fråga dig sjkälv varför ska jag ge min kropp mer gitfer om orsaken var den från början.....du lurar bara din kroppdet är sorgligt att läkarna inte kan förklara själva orsaken till problemen vi får
 
önskar dig lycka till
ta en titt på länken, du kommer förstå... det kommer att förändra ditt live


Fick Simvastatin efter en hjärtinfarkt med högt kolestrol och högt blodtryck. Fick värk i leder och muskler.Slutade med Statinerna
och började stoppa i mig brännäslepulver och gurkmeja. Mina prover är perfekta och jag äter ej detta rävgift. Och dessutom får jag i mig vitaminer. Rekomendrar dig att gå in å läsa om dessa. Önskar dig lycka till,

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons