Forum Smärta


Forumtråd: Ont konstant i kroppen och värre vid anträngning

Hej! Min kille har konstant ont i kroppen, smärtorna han har blir värre vid ansträngning eller om han är skriv om dagarna, han har sökt hjälp hos läkare men de vägrar hjälpa honom. Han har försökt med värktabletter och värmedyna o de hjälper inte, vad kan dom här smärtorna bero på?

Ta Metall(Vera Stejskal)en förorenad lever(Hulda Clark) och lägg till joniserad strålning så har du orsaken till de flesta sjukdomar, bly i skelettet orsakar cancer inflammationer m.m.( när Tim Bergling Avicii föddes var utsläppen av bly i luften i Sverige ca 350 ton per år bly färdas långt med vindarna ) strålningen studsar och det gör oss sjuka . För mycket metall i kroppen särskilt inopererad i skelettet eller stift i tänderna orsakar ett enormt lidande. Det finns ett ämne som renar kroppen från metall det heter Mikrokristallin cellulosa från tall det finns som kapslar på hälsokost affärer. Vi får i oss metall via luft och mat, kaffe, te, tobak, m.m. ta fem tomma kapslar om dagen i 10 dar som en kur(förslagsvis)man ska ej äta mkc dagligen året runt . Har man metall inopererad i någon form i kroppen måste den bort. M.V.H. Tobbe


Hej Om han får ont vid ansträngning. Testa stretchövningar som finns på friidrottsförbundets hemsida eller maila någon på hemsidan efter stretchövningar. Lycka till med hälsan från Fredrik!


Varför ska man ta "tomma" kapslar? Är det homeopati? >D

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons