Forum Smärta


Ont i leder en längre tid

Hej..jag har gjort en s.k. tuip.operation av urinblåsan på nåt sätt för att kunna urinera. före operationen hade jag problem med värk i leder..mycket värk..fick ordinerat Tradolan som jag använt flitigt i två år.ca: 4000 tabletter. Nu har jag efter ett elände slutat med tradolan för att läkaren trodde att värken kan bli värre av den,vilket verkar stämma. jag är nu utan tradolan sen fem månader tillbaka men blir inte av med värken helt...jag börjar också se sämre samt är hela tiden sugen på nåt att äta,vilket resulterat i att jag ökat 16 kilo i vikt den senaste 4 månadersperioden.har även märkt att blodtrycket ökat...Vad kan orsaka detta elände..Läkaren säger att prover är bra och jag är frisk..? Men jag mår inte bra alls..!

Hur LCHF gör människor friskare LCHF-kosten koncentrerar sig på människans styrkor och läkande förmågor. Dagens medicin koncentrerar sig istället på våra svagheter. Alla som äter LCHF går inte ner i vikt men i stort sett alla upplever förbättrad hälsa. LCHF jobbar "med" din kropp och inte tvärtom. Jag har under mina över tre år på LCHF läst tusentals bloggkommentarer om människors olika hälsovinster. Författaren Sten-Sture Skaldeman, som ju nästan säljer mest böcker i sverige berättar om "sina elever" som nu är nästa 20 000 stycken och säger att alla går inte ner, men alla rapporterar bättre hälsa. Tänk så här.. - Om du äter mer mat som bromsar inflammation än mat som ökar den, då kommer du sakta men säkert att bli friskare. - Om du däremot äter mer mat som inflammerar än som stoppar inflammation, ja då kommer du att bli sjukare. Detta är en sk tyst inflammation som pågår hela tiden i våra kroppar. Vår föda idag är för det mesta mer inflammerande. Vi äter för mycket inflammerande omega-6, som finns i margariner, vegetabiliska oljor, bakverk, friterat, såser, tuber (majonäs mm), nötter, fröer, glass osv. Vi äter för lite animalisk omega-3 som finns i fet fisk och ekologiska köttprodukter. Balansen mellan dessa ska ligga på 1:1 eller 1:2 för att vi ska hålla oss friska. För många ligger den på 1:20 eller mer. Läs mer om detta här (nästan måste:-): http://johannaskost.blogspot.com/2007/01/fettsyrabalans.html Våra höga blodsockervärden är också inflammerande. Tips om en nätbok (pdf) Vill du verkligen bli medveten om hur maten påverkar oss så kan jag tipsa om denna nätbok. Den är skriven av en överläkare i härnösand, Jenny Reimers för några år sen. Dessa sidor kan faktiskt göra dig frisk. Du kommer också att bli en mycket kunnig person om vad som är bra och dålig mat. Bättre än de flesta faktiskt. Referenslistan är lång. www.primavi.se/maten.pdf (den tar lite tid att ladda) Lycka till nu. Jag hoppas verkligen att något jag skrivit kommer till nytta, idag eller kanske imorgon. Blir inte du bättre så kan din kunskap kanske hjälpa andra. Kram Wille


Hej benssan. Om du känner av blodtryckshöjningar måste du få detta kollat. Du kan beställa tid för detta hos distriktsköterskan. Det är oroande att du skriver att synen blivit sämre. Be att få kollat detta också. Om du har smärtor i kroppen så kan det vara idé att testa en spikmatta. Den gör att endorfinerna ökar i kroppen. Även om de första tio minuterna kan vara jobbiga så är det så otroligt skönt sedan.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons