Forum Smärta


Njursten?

Hej! Jag är en kill epå 14 år och jag undrar om jag har njursten och isåfall vad jag ska göra? Jag har under en tid upplevt städig smärta när ja pissar och att det ibalnd kommer blod. Några andra symptomer som jag kan kolla efter?? eller några förslag om vad jag kan göra... och jag undrar också: Är njursten på något sätt farligt???????? hoppas jag får svar :)

Hej! Jag tycker att du ska beställa tid hos en läkare, enklast är vårdcentralen. Prata med någon av dina föräldrar och be dem om hjälp. Man ska aldrig ställa egna diagnoser, det kan bli så fel. Om du nu skulle ha njursten finns det bra hjälp att få. Men en läkare bör ställa diagnosen. Lycka till! /Trinan (Förälder till en tjej på 15 år)


Jag håller med beställ tid hos läkaren för de kan leda till njurbäckeninflammation de är inte roligt.


Njursten har jag haft, dubbelsidig, det är inte farligt minsta lilla men det GÖR ONT! du har otroliga smärtor längst magen , buken kan även gå vid ryggen längre ner, har du sånna symtom? När du kissar ut stenarna kan de göra fruktansvärt ont o även komma blod.. om de är stora så får man hjälp att ta bort dom via strålning typ, kontakta en läkare snarast tycker jag... inge farligt men det gör ont och det är inte skönt, dessutom kan de lätt återkomma så man måste sköta kosten och dricka mycket oså..


Hur ahr det gått????? /Trinan

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons