Forum Smärta


Någon här som har kronisk värk som fått piller som faktiskt hjälper?

Undra om det är någon som har kronisk värk som fått piller som hjälper? Fast det kanske inte är lönt att ens försöka få utskrivet piller för en längre period när man har kronisk värk och bara får leva med det... jag har värk hela tiden i huvudet, det skulle vara såååå himla skönt om det fanns nått piller som hjälpte. Fått testa några piller (kommer inte ihåg namnen nu) men dom hjälpte inte.

Som anställd inom vården rekomender dig att omgående söka läkare för en ordenttig utredning samt med MR eller DT av skallen. Begär remiss snarast! Att äta tabletter löser ingen kronisk värk utan skapar beroende och missbruk som i sin tur kan ge ökad värk. Begär remiss till smärtklinik och fundera över stressfaktorer i arbete och vardag vad som orsakar din värk samt börja med yoga, meditation och lättare motion som känns bra för att minska spänningsnivån i kroppen om inga fysiska sjukdomar föreligger. Lycka till.


Tack för ditt svar! Jag fick remiss till rehabkliniken på sjukhuset för över ett år sen. Men jag har själv funderat på att dom kanske borde ha skickat remiss till smärtkliniken. På rehabkliniken kom dom inte fram till nått särskilt, förutom att läkaren skickade remiss till bettfysiologen. Fick en bettskena. Den har dock inte gjort nån skillnad så det är knappast mitt bett som är orsaken. Min pojkvän har hjälpt mig med avslappning. Än så länge har det hjälpt lite för övriga kroppen men inte huvudet än.


fråga din läkare om det kan vara frågan om nervsmärtor. Då finns det piller som dämpar smärtan betydligt..


Det är säkert några nerver som är i kläm ja... men läkare verkar inte vilja skriva ut piller till såna som har sån kronisk värk som jag har... Jag har ju det dygnet runt varje dag.


Fråga läkaren om plåster, efter att Dextropopoxifen blev förbjudet så har jag Norspan plåster, det funkar på mig.
Har haft kronisk ryggvärk efter förslitningsskada 1986


Hej!
Jag har också Norspan, finns i olika styrkor, 5, 10, och 20 mg. Jag har värk i armar och nacke efter två whiplas skader. Har blivit op, men det var försent, nerverna hade blivigt för skadade för att kunna läkas, så jag har haft det i ca: 10 år det har hjälpt mig.
Vänta ej, med att förhöra dej om det kan vara något för dig!


bra jag har blivit blåst förut men nu inte mer så jag beställer från den bästa leverantören online ... tack Gud, jag pricker den här sidan som jag kanske har blivit förbrukad av sjukdomar eftersom doktor inte pratar mer än någonsin .. bästa suplier någonsin

diskret förpackning och diskret leverans

https://kvalitetsmedicinskbutik.wordpress.com/

eller du kan hämta den från den andra sidan som de säljer billigt och är mycket snabba i leverans

https://kopabilligapiller.wordpress.com/

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons