Forum Smärta


Migräntabletterna fungerar inte längre

Min man har ofta migrän och har haft mycket hjälp av Sumatriptan Merck NM. Men plötsligt, sedan två dagar, fungerar de inte längre. De ger ingen effekt alls. Han får inte mindre ont och blir heller inte trött, som han alltid blivit innan. Någon som vet vad det kan bero på? Har han blivit beroende eller är det inte migrän han har denna gång? Han överträder aldrig maxdosen.

Hej, Nu vill jag komma med ett förslag som kan, om man har lite tur lösa det här problemet långvarigt. Det är inget kvacksalveri eller läkemedel inblandade. Läs först vad de andra skriver här för inspiration: http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=migr%C3%A4n Man kan beskriva det så här: Man äter den föda vi är avsedda att äta, och får den kropp och hälsa vi är avsedda att ha.


Om det inte hjälper tycker jag att han ska höra av sig till den läkare som har skrivit ut medicinen och fråga vad man bör göra! /Trinan


Han skulle ju kunna prova något annat märke med sumatriptan. Har själv använt nässpray mest, helt bra om migränförloppet är snabbt, för den funkar först vid ett visst skede. Men jag "vande" mig också med den, så nu har jag måstat övergå till tabletter. Men jag föreslår att han far till sin läkare, för det kan vara något annat än migrän, nervvärk, nerv i kläm, eller rentutav något problem i bihålorna/örongångarna. Och är det annat än migrän så funkar ju inte medicinen. Kolla upp, så behöver ni inte vara oroliga :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons